Kunci Gitar Derradru - Tapok Cangkemmu



Capo di fret 4

(Intro) Am Dm G C
        Am Dm G C

    C              -G/B
aku wis kadung tatu..
        Am
nek kelingan masa lalu..
          Dm
kowe sing tak sayang sayang
       G
rasido dadi jodoku..

      C
wis kebacut kelaran..
          Am
tresnoku mbok nggo dolanan
       Dm
gawene mung janji janji
      G
raono sing mbok tepati..

     F       G
loro atiku loro..
          C         Am
tresnoku mbok sio sio..
  Dm         G        C  G
sabar..ku iki ono batese..

(Chorus)
         Am                 Dm
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           G
pengen ngantil cangkemu
          C
sik terus ngapusi aku..

      Am          Dm
rumangsamu aku raiso nesu..
       G                   C  G
suwe suwe.. tak santet awakmu..

         Am                 Dm
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           G
pengen ngantil cangkemu
          C
sik terus ngapusi aku..

    Am                 Dm
ati iki wis bosen mbok larani..
       G                  C
mugo wae.. kowe keno karmane..

(Int.) Am Dm G C
       Am Dm G C

    C
aku wis kadung tatu..
        Am
nek kelingan masa lalu..
          Dm
kowe sing tak sayang sayang
       G
rasido dadi jodoku..

      C
wis kebacut kelaran..
          Am
tresnoku mbok nggo dolanan
       Dm
gawene mung janji janji
      G
raono sing mbok tepati..

     F       G
loro atiku loro..
          C         Am
tresnoku mbok sio sio..
  Dm         G        C  G
sabar..ku iki ono batese..

(Chorus)
         Am                 Dm
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           G
pengen ngantil cangkemu
          C
sik terus ngapusi aku..

      Am          Dm
rumangsamu aku raiso nesu..
       G                   C  G
suwe suwe.. tak santet awakmu..

         Am                 Dm
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           G
pengen ngantil cangkemu
          C
sik terus ngapusi aku..

    Am                Dm
ati iki wis.. bosen mbok larani..
       G                  C
mugo wae.. kowe keno karmane..
    Am                Dm
ati iki wis.. bosen mbok larani..
       G                C
mugo wae.. kowe keno karmane..



Derradru - Tapok Cangkemmu

(Intro) C#m F#m B E
        C#m F#m B E

    E              -B/D#
aku wis kadung tatu..
        C#m
nek kelingan masa lalu..
          F#m
kowe sing tak sayang sayang
       B
rasido dadi jodoku..

      E
wis kebacut kelaran..
          C#m
tresnoku mbok nggo dolanan
       F#m
gawene mung janji janji
      B
raono sing mbok tepati..

     A       B
loro atiku loro..
          E         C#m
tresnoku mbok sio sio..
  F#m        B        E  B
sabar..ku iki ono batese..

(Chorus)
         C#m                F#m
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           B
pengen ngantil cangkemu
          E
sik terus ngapusi aku..

      C#m         F#m
rumangsamu aku raiso nesu..
       B                   E  B
suwe suwe.. tak santet awakmu..

         C#m                F#m
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           B
pengen ngantil cangkemu
          E
sik terus ngapusi aku..

    C#m                F#m
ati iki wis bosen mbok larani..
       B                  E
mugo wae.. kowe keno karmane..

(Int.) C#m F#m B E
       C#m F#m B E

    E
aku wis kadung tatu..
        C#m
nek kelingan masa lalu..
          F#m
kowe sing tak sayang sayang
       B
rasido dadi jodoku..

      E
wis kebacut kelaran..
          C#m
tresnoku mbok nggo dolanan
       F#m
gawene mung janji janji
      B
raono sing mbok tepati..

     A       B
loro atiku loro..
          E         C#m
tresnoku mbok sio sio..
  F#m        B        E  B
sabar..ku iki ono batese..

(Chorus)
         C#m                F#m
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           B
pengen ngantil cangkemu
          E
sik terus ngapusi aku..

      C#m         F#m
rumangsamu aku raiso nesu..
       B                   E  B
suwe suwe.. tak santet awakmu..

         C#m                F#m
pengen napok lambemu sik raiso digugu
           B
pengen ngantil cangkemu
          E
sik terus ngapusi aku..

    C#m               F#m
ati iki wis.. bosen mbok larani..
       B                  E
mugo wae.. kowe keno karmane..
    C#m               F#m
ati iki wis.. bosen mbok larani..
       B                E
mugo wae.. kowe keno karmane..

Chord Derradru

Chord Derradru - Tapok Cangkemmu

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :