Kunci Gitar Sedoyo Mawut - Ojo Goblok Mencinta





(Intro) G  C  D C G
        G  C  D C G
        G  C  D C G
        G  C  G-F#m-Em-D-Em-F#m-G D

G                 C
ojo gampang mikir tentang cinta
D                 G
mengko ndak malah luka
G                 C
ojo gampang mikir tentang cidro
D                 G    D
mengko ndak malah loro..

C
 urip mung sepisan
        G
mbok yo digawe gampang
Am         D         G
 kabeh iki wis ono dalan..
C                         G
 awak dewe neng dunyo iki mung wayang
Am          D        G
 kabeh uwis diatur dalang..

(Chorus)
C           D
 ojo nangis mergo tresno
G      D       Em
 ojo goblok mencinta
Am               D          G
 nek gejeron mengko malah luka..
C             D         G      D    Em
 loske wae jo dipikirke kabeh ono dalane
      Am          D           G
happy aja lupakan yang menyakiti kita..

(Int.) C D G Em Am D G
       C D G Em Am D G

C
 urip mung sepisan
        G
mbok yo digawe gampang
Am         D         G
 kabeh iki wis ono dalan..
C                         G
 awak dewe neng dunyo iki mung wayang
Am          D        G
 kabeh uwis diatur dalang..

(Chorus)
C           D
 ojo nangis mergo tresno
G      D       Em
 ojo goblok mencinta
Am               D          G
 nek gejeron mengko malah luka..
C             D         G      D    Em
 loske wae jo dipikirke kabeh ono dalane
      Am          D           G
happy aja lupakan yang menyakiti kita..

C           D
 ojo nangis mergo tresno
G      D       Em
 ojo goblok mencinta
Am               D          G
 nek gejeron mengko malah luka..
C             D         G      D    Em
 loske wae jo dipikirke kabeh ono dalane
      Am          D           G
happy aja lupakan yang menyakiti kita..
      Am          D           G
happy aja lupakan yang menyakiti kita..
      Am          D           G
happy aja lupakan yang menyakiti kita..

los.. mbuh.. sekarepmu !!

Lihat Semua Chord Sedoyo Mawut
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.