Kunci Gitar Derradru - Pejuang LDR



(Intro) Am Em F C
        Am Em F  G..

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G
janji seng kok ucapke..

  C          Em
saiki adoh paranmu..
       Am              Em
neng kene iseh tak tunggu..
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
      Am         Em
kabeh wes tak niati..
       F         C
sak jroning ati iki..
    Am        Em
jogonen roso iki..
        F         G
ojo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku neng kene..
      F          C
tetep iseh ngenteni..
       Am        Em
nganti tekan balimu..
     F           G
ra bakal pindah ati..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F  G..

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G
janji seng kok ucapke..

  C          Em
saiki adoh paranmu..
       Am              Em
neng kene iseh tak tunggu..
     F          C
mugo wae enggal balimu
     Dm        G
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
      Am         Em
kabeh wes tak niati..
       F         C
sak jroning ati iki..
    Am        Em
jogonen roso iki..
        F         G
ojo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku neng kene..
      F          C
tetep iseh ngenteni..
       Am        Em
nganti tekan balimu..
     F           G
ra bakal pindah ati..

      Am         Em
kabeh wes tak niati..
       F         C
sak jroning ati iki..
    Am        Em
jogonen roso iki..
        F         G
ojo nganti kowe lali..

      Am         Em
mergo aku neng kene..
      F          C
tetep iseh ngenteni..
       Am        Em
nganti tekan balimu..
     F           G
ra bakal pindah ati..

 C            Em
aku sabar ngenteni
    Am           Em
sliramu nganti bali..
      F          C
bakal tak eleng-eleng..
      Dm           G    C
janji seng kok ucapke...



Derradru - Pejuang LDR

🎸 Chord aslinya dari F#m

Capo di fret 2

(Intro) Em Bm C G
        Em Bm C  D..

 G            Bm
aku sabar ngenteni
    Em           Bm
sliramu nganti bali..
      C          G
bakal tak eleng-eleng..
      Am           D
janji seng kok ucapke..

  G          Bm
saiki adoh paranmu..
       Em              Bm
neng kene iseh tak tunggu..
     C          G
mugo wae enggal balimu
     Am        D
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
      Em         Bm
kabeh wes tak niati..
       C         G
sak jroning ati iki..
    Em        Bm
jogonen roso iki..
        C         D
ojo nganti kowe lali..

      Em         Bm
mergo aku neng kene..
      C          G
tetep iseh ngenteni..
       Em        Bm
nganti tekan balimu..
     C           D
ra bakal pindah ati..

(Int.) Em Bm C G
       Em Bm C  D..

 G            Bm
aku sabar ngenteni
    Em           Bm
sliramu nganti bali..
      C          G
bakal tak eleng-eleng..
      Am           D
janji seng kok ucapke..

  G          Bm
saiki adoh paranmu..
       Em              Bm
neng kene iseh tak tunggu..
     C          G
mugo wae enggal balimu
     Am        D
lan iso nepati janjimu..

(Chorus)
      Em         Bm
kabeh wes tak niati..
       C         G
sak jroning ati iki..
    Em        Bm
jogonen roso iki..
        C         D
ojo nganti kowe lali..

      Em         Bm
mergo aku neng kene..
      C          G
tetep iseh ngenteni..
       Em        Bm
nganti tekan balimu..
     C           D
ra bakal pindah ati..

      Em         Bm
kabeh wes tak niati..
       C         G
sak jroning ati iki..
    Em        Bm
jogonen roso iki..
        C         D
ojo nganti kowe lali..

      Em         Bm
mergo aku neng kene..
      C          G
tetep iseh ngenteni..
       Em        Bm
nganti tekan balimu..
     C           D
ra bakal pindah ati..

 G            Bm
aku sabar ngenteni
    Em           Bm
sliramu nganti bali..
      C          G
bakal tak eleng-eleng..
      Am           D    G
janji seng kok ucapke...
Lihat Semua Chord Derradru
Posted on : by
Related Chords: