Kunci Gitar Derradru - Kangen De'e



Capo di fret 4

(Intro) C  Dm  G  C G
        Am  Dm  G  C..

C                     Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku..
G                    C      -G/B
 wes tak arepke dadi jodoku..
Am                   Dm
 janji pengen setyo urip bebarengan..
G                        C        Fm
 nanging saiki ming dadi kenangan..

C                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro..
G                  C          -G/B
 mergo aku wes kebacut tresno..
Am                  Dm
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
G                  C
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
  C                        Dm
kangen.. saben dino karo kowe..
  G                        C
kangen.. ning ati loro rasane..
 Am                         Dm
awan.. bengi ming mikirke kowe..
    G                  C
tresno..ku ora ono liyane..

  C                        Dm
kangen.. saben dino karo kowe..
 G                            C
angin.. tulung sampekne ro de'e..
    Am                         Dm
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
    G                     C
tresno..ku iki ora ning liyo..

(Int.) Am  Em  Dm  G C
       Am  Em  Dm  G C

C                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro..
G                  C          -G/B
 mergo aku wes kebacut tresno..
Am                  Dm
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
G                  C
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
  C                        Dm
kangen.. saben dino karo kowe..
  G                        C
kangen.. ning ati loro rasane..
 Am                         Dm
awan.. bengi ming mikirke kowe..
    G                  C
tresno..ku ora ono liyane..

  C                        Dm
kangen.. saben dino karo kowe..
 G                            C
angin.. tulung sampekne ro de'e..
    Am                         Dm
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
    G                     C
tresno..ku iki ora ning liyo..
    G                     C
tresno..ku iki ora ning liyo..



Derradru - Kangen De'e

(Intro) E  F#m  B  E B
        C#m  F#m  B  E..

E                     F#m
 mbiyen kowe tau ning atiku..
B                    E      -B/D#
 wes tak arepke dadi jodoku..
C#m                  F#m
 janji pengen setyo urip bebarengan..
B                        E        Am
 nanging saiki ming dadi kenangan..

E                    F#m
 kowe lungo ninggal aku loro..
B                  E          -B/D#
 mergo aku wes kebacut tresno..
C#m                 F#m
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
B                  E
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
  E                        F#m
kangen.. saben dino karo kowe..
  B                        E
kangen.. ning ati loro rasane..
 C#m                        F#m
awan.. bengi ming mikirke kowe..
    B                  E
tresno..ku ora ono liyane..

  E                        F#m
kangen.. saben dino karo kowe..
 B                            E
angin.. tulung sampekne ro de'e..
    C#m                        F#m
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
    B                     E
tresno..ku iki ora ning liyo..

(Int.) C#m  G#m  F#m B E
       C#m  G#m  F#m B E

E                    F#m
 kowe lungo ninggal aku loro..
B                  E          -B/D#
 mergo aku wes kebacut tresno..
C#m                 F#m
 wes seprene suwene aku ra ngerti..
B                  E
 piye kabarmu kowe saiki..

(Chorus)
  E                        F#m
kangen.. saben dino karo kowe..
  B                        E
kangen.. ning ati loro rasane..
 C#m                        F#m
awan.. bengi ming mikirke kowe..
    B                  E
tresno..ku ora ono liyane..

  E                        F#m
kangen.. saben dino karo kowe..
 B                            E
angin.. tulung sampekne ro de'e..
    C#m                        F#m
ngampet.. pengen ketemu ming loro..
    B                     E
tresno..ku iki ora ning liyo..
    B                     E
tresno..ku iki ora ning liyo..
Lihat Semua Chord Derradru
Posted on : by
Related Chords: