Kunci Gitar Derradru - Tresno Dolanan



Capo di fret 2

(Intro) C Csus4 C

          Dm
kebacut loro..
                G
lakumu sing nggawe gelo..
        Em                       Am
ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono..
                Dm
ra bakal nglungani..
              G
bakal tetep dadi siji
               C
nanging opo bukti..

             Dm
ben dadi sinau..
             G
ra perlu dipiker jeru..
       Em                       Am
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
              Dm                 G
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
             C
sing sekuat iki..

(Chorus)
             F
yen cerito wingi..
           G
dadi sinau ning ati..
           Em
wis tak ikhlasno..
                   Am
anggonmu leh nglarani..
           Dm
mugo dadi apik'e..
                 G
rasah jeru leh ngrasakke
                   C
ning njobo akeh gantine..

              F             G
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
            Em                 Am
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
               Dm
opo pancen wis nasibku
                  G
sing kudu nandang kelaran
                C     Csus4 C
amergo tresno dolanan..

(Int.) F  G  C Csus4 C..

             Dm
ben dadi sinau..
             G
ra perlu dipiker jeru..
       Em                       Am
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
              Dm                 G
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
             C
sing sekuat iki..

(Chorus)
             F
yen cerito wingi..
           G
dadi sinau ning ati..
           Em
wis tak ikhlasno..
                   Am
anggonmu leh nglarani..
           Dm
mugo dadi apik'e..
                 G
rasah jeru leh ngrasakke
                   C
ning njobo akeh gantine..

              F             G
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
            Em                 Am
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
               Dm
opo pancen wis nasibku
                  G
sing kudu nandang kelaran
                C
amergo tresno dolanan..

               Dm
opo pancen wis nasibku
                  G
sing kudu nandang kelaran
                C     Csus4 C
amergo tresno dolanan..



Derradru - Tresno Dolanan

(Intro) D Dsus4 D

          Em
kebacut loro..
                A
lakumu sing nggawe gelo..
        F#m                      Bm
ra sembodo.. lehmu janji koyo ngono..
                Em
ra bakal nglungani..
              A
bakal tetep dadi siji
               D
nanging opo bukti..

             Em
ben dadi sinau..
             A
ra perlu dipiker jeru..
       F#m                      Bm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
              Em                 A
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
             D
sing sekuat iki..

(Chorus)
             G
yen cerito wingi..
           A
dadi sinau ning ati..
           F#m
wis tak ikhlasno..
                   Bm
anggonmu leh nglarani..
           Em
mugo dadi apik'e..
                 A
rasah jeru leh ngrasakke
                   D
ning njobo akeh gantine..

              G             A
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
            F#m                Bm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
               Em
opo pancen wis nasibku
                  A
sing kudu nandang kelaran
                D     Dsus4 D
amergo tresno dolanan..

(Int.) G  A  D Dsus4 D..

             Em
ben dadi sinau..
             A
ra perlu dipiker jeru..
       F#m                      Bm
lelakonmu.. sing nggawe atiku tatu..
              Em                 A
maturnuwun Gusti.. wis diparingi ati
             D
sing sekuat iki..

(Chorus)
             G
yen cerito wingi..
           A
dadi sinau ning ati..
           F#m
wis tak ikhlasno..
                   Bm
anggonmu leh nglarani..
           Em
mugo dadi apik'e..
                 A
rasah jeru leh ngrasakke
                   D
ning njobo akeh gantine..

              G             A
senadyan lungamu.. tanpo alesan..
            F#m                Bm
ra nggagas aku.. leh ngulon ngetan..
               Em
opo pancen wis nasibku
                  A
sing kudu nandang kelaran
                D
amergo tresno dolanan..

               Em
opo pancen wis nasibku
                  A
sing kudu nandang kelaran
                D     Dsus4 D
amergo tresno dolanan..
Lihat Semua Chord Derradru
Posted on : by
Related Chords: