Kunci Gitar Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am F G..

    C           Em       F         C
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Dm              G             C
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Dm          G
yen tak terus-teruske..
 Em           Am
aku mung loro dewe..
  Dm         G         C
cukup semene tak bubarke..

    C          Em       F          C
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Dm             G      C
tekamu mung nglarani atiku..
   Dm          G
ra bakal tak baleni..
 Em         Am
opo meneh dadi siji
  Dm         G               C
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) F G Em Am F G C..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

F      G           Em           Am
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
F          G         C
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
F             G       Em            Am
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         F        G             C
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Dm
ra sah nggetuni..
G             F     C
 dinggo sadar diri..



AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana - Sadar Diri

(Intro) Bb C Am Dm Bb C..

    F           Am       Bb        F
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Gm              C             F
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Gm          C
yen tak terus-teruske..
 Am           Dm
aku mung loro dewe..
  Gm         C         F
cukup semene tak bubarke..

    F          Am       Bb         F
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Gm             C      F
tekamu mung nglarani atiku..
   Gm          C
ra bakal tak baleni..
 Am         Dm
opo meneh dadi siji
  Gm         C               F
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) Bb C Am Dm Bb C F..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

Bb     C           Am           Dm
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
Bb         C         F
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
Bb            C       Am            Dm
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         Bb       C             F
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Gm
ra sah nggetuni..
C             Bb    F
 dinggo sadar diri..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Posted on : by
Related Chords: