Kunci Gitar TTM Akustik feat. Putri Andien - Ra Gelem Salah Chord



Capo : fret 4

(Intro) C Am F G

C               Am
durung lilo yen dadi takdire..
 Dm                     G
aku lan kowe mung tekan semene..
  F               C
kadung tresno tak pasrahke
F               C
kowe wis ngucap janjine
  Dm
nanging malah..
       G          C   D E
mantep ati ninggalke..

  A                     F#m
dudu maksudku mblenjani janji-janjiku
  Bm
nanging kowe malah nggawe
   E
lunturing tresnoku..
         D            A
wektu ku butuh nangdi lungamu
      D         A
tanpo kabar ra eling aku
    Bm              E       A
opo tresnomu kuwi.. amung semu..

   Bm         E
ra guno banyu motomu..
  A            D
neteske njaluk welasku..
      Bm                     E
wis cukup.. kuciwo marang sliramu..

(Chorus)
          D            E
kabeh iki iso di perbaiki..
    C#m               F#m
ojo nggawe aku susah ati..
            Bm
rosoku ra bakal mati
              E
kowe ojo tego nglarani
                   A
aku pengen tetep dadi siji..

         D               E
ojo kowe ngroso paling loro..
          C#m                 F#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               Bm
pungkasane tresno mergo
                 E
aku ra tau di anggep ono
                     A
manis mung ning awal crito..

(Int.) D E A D -C#m
       Bm E A..

   Bm         E
ra guno banyu motomu..
  A            D
neteske njaluk welasku..
      Bm                     E
wis cukup.. kuciwo marang sliramu..

(Chorus)
          D            E
kabeh iki iso di perbaiki..
    C#m               F#m
ojo nggawe aku susah ati..
            Bm
rosoku ra bakal mati
              E
kowe ojo tego nglarani
                   A
aku pengen tetep dadi siji..

         D               E
ojo kowe ngroso paling loro..
          C#m                 F#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               Bm
pungkasane tresno mergo
                 E
aku ra tau di anggep ono
                     A
manis mung ning awal crito..

          D            E
kabeh iki iso di perbaiki..
    C#m               F#m
ojo nggawe aku susah ati..
            Bm
rosoku ra bakal mati
              E
kowe ojo tego nglarani
                   A
aku pengen tetep dadi siji..

         D               E
ojo kowe ngroso paling loro..
          C#m                 F#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               Bm
pungkasane tresno mergo
                 E
aku ra tau di anggep ono
                     A
manis mung ning awal crito..

       Bm                    E
aku nyerah.. kowe ra gelem salah..
         D     Dm E  A
kadung bubrah..   hooo..



TTM Akustik feat. Putri Andien - Ra Gelem Salah

(Intro) E C#m A B

E               C#m
durung lilo yen dadi takdire..
 F#m                    B
aku lan kowe mung tekan semene..
  A               E
kadung tresno tak pasrahke
A               E
kowe wis ngucap janjine
  F#m
nanging malah..
       B          E   F# G#
mantep ati ninggalke..

  C#                    A#m
dudu maksudku mblenjani janji-janjiku
  D#m
nanging kowe malah nggawe
   G#
lunturing tresnoku..
         F#           C#
wektu ku butuh nangdi lungamu
      F#        C#
tanpo kabar ra eling aku
    D#m             G#      C#
opo tresnomu kuwi.. amung semu..

   D#m        G#
ra guno banyu motomu..
  C#           F#
neteske njaluk welasku..
      D#m                    G#
wis cukup.. kuciwo marang sliramu..

(Chorus)
          F#           G#
kabeh iki iso di perbaiki..
    Fm                A#m
ojo nggawe aku susah ati..
            D#m
rosoku ra bakal mati
              G#
kowe ojo tego nglarani
                   C#
aku pengen tetep dadi siji..

         F#              G#
ojo kowe ngroso paling loro..
          Fm                  A#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               D#m
pungkasane tresno mergo
                 G#
aku ra tau di anggep ono
                     C#
manis mung ning awal crito..

(Int.) F# G# C# F# -Fm
       D#m G# C#..

   D#m        G#
ra guno banyu motomu..
  C#           F#
neteske njaluk welasku..
      D#m                    G#
wis cukup.. kuciwo marang sliramu..

(Chorus)
          F#           G#
kabeh iki iso di perbaiki..
    Fm                A#m
ojo nggawe aku susah ati..
            D#m
rosoku ra bakal mati
              G#
kowe ojo tego nglarani
                   C#
aku pengen tetep dadi siji..

         F#              G#
ojo kowe ngroso paling loro..
          Fm                  A#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               D#m
pungkasane tresno mergo
                 G#
aku ra tau di anggep ono
                     C#
manis mung ning awal crito..

          F#           G#
kabeh iki iso di perbaiki..
    Fm                A#m
ojo nggawe aku susah ati..
            D#m
rosoku ra bakal mati
              G#
kowe ojo tego nglarani
                   C#
aku pengen tetep dadi siji..

         F#              G#
ojo kowe ngroso paling loro..
          Fm                  A#m
ning kene aku sing paling kuciwo..
               D#m
pungkasane tresno mergo
                 G#
aku ra tau di anggep ono
                     C#
manis mung ning awal crito..

       D#m                   G#
aku nyerah.. kowe ra gelem salah..
         F#    F#m G# C#
kadung bubrah..    hooo..

Chord TTM Akustik feat. Putri Andien - Ra Gelem Salah

Lihat Semua :