Kunci Gitar Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan



Capo di fret 3

(Intro) C D Em  C D Em

Em          Bm
crito.. cerito ing wayah wengi
    C          D           G
marai.. nambah kangen ing ati..
Am                     Em
arep sambat karo sopo? aku ora iso
       C                D           Em
kangen ing ati nggawe bingung roso iki..

Em            Bm
angin.. sampaikan salamku ini
       C              D            G
marang cah ayu sing paling tak tresnani
      Am
banyu mili tulung gawakno
    Em
tresnaku ning segoro
    C    D         Em
nalikane aku nitip tresna..

D                     G
parangtritis tau dadi saksi manis..
       B                    Em
ning mangunan tau ninggal kenangan..
Em D#m D                    G
       sumilir guo cemoro jaman semono..
     Am            B
ngelingake.. nalikane ngucap tresna..

(Chorus)
      Em                     Am
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        D                   G        B
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Em
sewu watu ning mangunan
         Am
ceritane raiso ilang
        D              B        Em
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..

(Int.) Em Am D G Am Em C D Em..

D                     G
parangtritis tau dadi saksi manis..
       B                    Em
ning mangunan tau ninggal kenangan..
D                    G
sumilir guo cemoro jaman semono..
     Am            B
ngelingake.. nalikane ngucap tresna..

(Chorus)
      Em                     Am
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        D                   G        B
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Em
sewu watu ning mangunan
         Am
ceritane raiso ilang
        D              B        Em
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..

      Em                     Am
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        D                   G        B
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Em
sewu watu ning mangunan
         Am
ceritane raiso ilang
        D              B        Em
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..



Agung Pradanta - Bantul Akeh Kenangan

(Intro) D# F Gm  D# F Gm

Gm          Dm
crito.. cerito ing wayah wengi
    D#         F           A#
marai.. nambah kangen ing ati..
Cm                     Gm
arep sambat karo sopo? aku ora iso
       D#               F           Gm
kangen ing ati nggawe bingung roso iki..

Gm            Dm
angin.. sampaikan salamku ini
       D#             F            A#
marang cah ayu sing paling tak tresnani
      Cm
banyu mili tulung gawakno
    Gm
tresnaku ning segoro
    D#   F         Gm
nalikane aku nitip tresna..

F                     A#
parangtritis tau dadi saksi manis..
       D                    Gm
ning mangunan tau ninggal kenangan..
Gm F#m F                    A#
       sumilir guo cemoro jaman semono..
     Cm            D
ngelingake.. nalikane ngucap tresna..

(Chorus)
      Gm                     Cm
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        F                   A#       D
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Gm
sewu watu ning mangunan
         Cm
ceritane raiso ilang
        F              D        Gm
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..

(Int.) Gm Cm F A# Cm Gm D# F Gm..

F                     A#
parangtritis tau dadi saksi manis..
       D                    Gm
ning mangunan tau ninggal kenangan..
F                    A#
sumilir guo cemoro jaman semono..
     Cm            D
ngelingake.. nalikane ngucap tresna..

(Chorus)
      Gm                     Cm
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        F                   A#       D
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Gm
sewu watu ning mangunan
         Cm
ceritane raiso ilang
        F              D        Gm
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..

      Gm                     Cm
aku bakal bali.. ning bantul raiso lali
        F                   A#       D
kebacut akeh kenangan, ora iso ilang..
       Gm
sewu watu ning mangunan
         Cm
ceritane raiso ilang
        F              D        Gm
rabakal mundur cintaku tak akan luntur..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: