Kunci Gitar Putri Kristya - Korbane Garangan



(Intro) C Am F Fm -G

C               Am
lur.. sedulur kabeh..
              F                 G
kulo pingin cerito.. kaleh sampean..
C            Am
tentang ati iki..
             F                     G
sing wes tau tibo.. kesandung gombalan..

   Em       Am
awale soko DM-an..
       F          G
nganti lanjut pacaran..
    Em        Am
endinge aku kapusan..
       F        G     C Fm
jebule kowe garangan..

C          Am                F
bodone awakku.. luluh mbok lamisi..
              G
manise tembungmu..
C             Am
soyo banter tangisku..
         F                   G
aku di labrak.. karo tunanganmu..

    Em            Am
wes tibo kebrukan ondo
       F        G
larane ra ketulungan..
      Em         Am
cukup aku nggo tulodho
        F        G
dadi korbane garangan..

(Chorus)
F        G        Em
 pas aku lagi dewekan..
       Am
isih kerep kelingan
F           G
gombalanmu mbiyen pernah
Em         Am
gawe leleh atiku..

F          G        Em
 yen pas lagi kesepian
        Am
kadang isih terngiang
F        G
naliko kowe kondo
Em           Am
sanggup dadi imamku..
F        G
naliko kowe janji
Em             Am      A
ra bakal.. ninggal aku..

(Int.) F G Em Am
       F Fm G..

(Chorus)
F        G        Em
 pas aku lagi dewekan..
       Am
isih kerep kelingan
F           G
gombalanmu mbiyen pernah
Em         Am
gawe leleh atiku..

F          G        Em
 yen pas lagi kesepian
        Am
kadang isih terngiang
F           G
jarene mung jenengku
Em              Am
sing ning njero atimu

F        G        Em
 pas aku lagi dewekan..
       Am
isih kerep kelingan
F           G
gombalanmu mbiyen pernah
Em         Am
gawe leleh atiku..

F          G        Em
 yen pas lagi kesepian
        Am
kadang isih terngiang
F        G
naliko kowe kondo
Em           Am
sanggup dadi imamku..

F        G        Em
 pas aku lagi dewekan..
       Am
isih kerep kelingan
F           G
gombalanmu mbiyen pernah
Em         Am
gawe leleh atiku..

F          G        Em
 yen pas lagi kesepian
        Am
kadang isih terngiang
F           G
jarene mung jenengku
Em              Am
sing ning njero atimu..
F           G
jarene mung wajahku
Em           Am
sing ngiseni impenmu..

(Outro) F Fm G..

      Em         Am
cukup aku nggo tulodho
        F        G
dadi korbane garangan..



Putri Kristya - Korbane Garangan

(Intro) G Em C Cm -D

G               Em
lur.. sedulur kabeh..
              C                 D
kulo pingin cerito.. kaleh sampean..
G            Em
tentang ati iki..
             C                     D
sing wes tau tibo.. kesandung gombalan..

   Bm       Em
awale soko DM-an..
       C          D
nganti lanjut pacaran..
    Bm        Em
endinge aku kapusan..
       C        D     G Cm
jebule kowe garangan..

G          Em                C
bodone awakku.. luluh mbok lamisi..
              D
manise tembungmu..
G             Em
soyo banter tangisku..
         C                   D
aku di labrak.. karo tunanganmu..

    Bm            Em
wes tibo kebrukan ondo
       C        D
larane ra ketulungan..
      Bm         Em
cukup aku nggo tulodho
        C        D
dadi korbane garangan..

(Chorus)
C        D        Bm
 pas aku lagi dewekan..
       Em
isih kerep kelingan
C           D
gombalanmu mbiyen pernah
Bm         Em
gawe leleh atiku..

C          D        Bm
 yen pas lagi kesepian
        Em
kadang isih terngiang
C        D
naliko kowe kondo
Bm           Em
sanggup dadi imamku..
C        D
naliko kowe janji
Bm             Em      E
ra bakal.. ninggal aku..

(Int.) C D Bm Em
       C Cm D..

(Chorus)
C        D        Bm
 pas aku lagi dewekan..
       Em
isih kerep kelingan
C           D
gombalanmu mbiyen pernah
Bm         Em
gawe leleh atiku..

C          D        Bm
 yen pas lagi kesepian
        Em
kadang isih terngiang
C           D
jarene mung jenengku
Bm              Em
sing ning njero atimu

C        D        Bm
 pas aku lagi dewekan..
       Em
isih kerep kelingan
C           D
gombalanmu mbiyen pernah
Bm         Em
gawe leleh atiku..

C          D        Bm
 yen pas lagi kesepian
        Em
kadang isih terngiang
C        D
naliko kowe kondo
Bm           Em
sanggup dadi imamku..

C        D        Bm
 pas aku lagi dewekan..
       Em
isih kerep kelingan
C           D
gombalanmu mbiyen pernah
Bm         Em
gawe leleh atiku..

C          D        Bm
 yen pas lagi kesepian
        Em
kadang isih terngiang
C           D
jarene mung jenengku
Bm              Em
sing ning njero atimu..
C           D
jarene mung wajahku
Bm           Em
sing ngiseni impenmu..

(Outro) C Cm D..

      Bm         Em
cukup aku nggo tulodho
        C        D
dadi korbane garangan..

Chord Putri Kristya

Chord Putri Kristya - Korbane Garangan

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :