Kunci Gitar Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati



(Intro) G C Em D..

G              C
 abot nresnani sliramu
D                G
 nguras ati ning batinku..
E                      Am
 tak pekso malah san soyo jeru
    D               G
opo pancen dudu jodoku..

G             C
 senajan ati uwes kerasan
D               G
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
E                Am
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   D                G     G7
saiki mung dadi kenangan..

 C                   G
aku mikir kowe, kowe mikir liyane
         Am
tresnaku tak pendem wae..
D                G   D
 ndak mbok sepeleke..

(Chorus)
G      D        Em  Bm
gusti.. opo iki dalane
       C         D       G  D
yen pancen ngene kenyataane..
G    D             Em   D
wes tak cobo ikhlaske wae
    C              D           G
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

G             C
 senajan ati uwes kerasan
D               G
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
E                Am
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   D                G     G7
saiki mung dadi kenangan..

(Int.) C D Em Em
       C Cm G..

       C        D
pancen dudu dalane..
       G          Em
tresno iki nggo kowe
    C                    D
aku kadung wegah.. atiku uwes bubrah..

(Chorus)
G      D        Em  Bm
gusti.. opo iki dalane
       C         D       G  D
yen pancen ngene kenyataane..
G    D             Em   D
wes tak cobo ikhlaske wae
    C              D           G  E
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

A      E        F#m C#m
gusti.. opo iki dalane
       D         E       A  E
yen pancen ngene kenyataane..
A    E             F#m  E
wes tak cobo ikhlaske wae
    D              E           A
aku wes wegah sesandingan ro kowe..
    Bm         E               A
aku wes wegah.. sesandingan ro kowe..



Agung Pradanta X Bayu Ground - Nguras Ati

(Intro) C F Am G..

C              F
 abot nresnani sliramu
G                C
 nguras ati ning batinku..
A                      Dm
 tak pekso malah san soyo jeru
    G               C
opo pancen dudu jodoku..

C             F
 senajan ati uwes kerasan
G               C
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
A                Dm
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   G                C     C7
saiki mung dadi kenangan..

 F                   C
aku mikir kowe, kowe mikir liyane
         Dm
tresnaku tak pendem wae..
G                C   G
 ndak mbok sepeleke..

(Chorus)
C      G        Am  Em
gusti.. opo iki dalane
       F         G       C  G
yen pancen ngene kenyataane..
C    G             Am   G
wes tak cobo ikhlaske wae
    F              G           C
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

C             F
 senajan ati uwes kerasan
G               C
 mergo kowe tau nggawe nyaman..
A                Dm
 mbiyen kowe tau dadi idaman
   G                C     C7
saiki mung dadi kenangan..

(Int.) F G Am Am
       F Fm C..

       F        G
pancen dudu dalane..
       C          Am
tresno iki nggo kowe
    F                    G
aku kadung wegah.. atiku uwes bubrah..

(Chorus)
C      G        Am  Em
gusti.. opo iki dalane
       F         G       C  G
yen pancen ngene kenyataane..
C    G             Am   G
wes tak cobo ikhlaske wae
    F              G           C  A
aku wes wegah sesandingan ro kowe..

D      A        Bm  F#m
gusti.. opo iki dalane
       G         A       D  A
yen pancen ngene kenyataane..
D    A             Bm   A
wes tak cobo ikhlaske wae
    G              A           D
aku wes wegah sesandingan ro kowe..
    Em         A               D
aku wes wegah.. sesandingan ro kowe..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: