Kunci Gitar Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi



(Intro) G C Em D

G        C
salahku opo..
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
kurangku opo..
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..

Bm              E
setiaku mbok anggep palsu
Am               C       D
tegane kowe ngelarani atiku..

(Chorus)
       G
ning tebing breksi iki
    Em
aku medotke janji..
  C        G           D
nalikane kabeh aku ngerti..

    G
aku mung iso ndungo
     Em
mugo kowe bahagia..
  C         Bm
karo pilihanmu..
   C         D       G
meski pilihanmu dudu aku..

(Intro) Em C D

G        C
salahku opo..
Am               D
nganti kowe ngeliyo..
G         C
kurangku opo..
         Am
nganti kowe lali..
        D
karo janjimu sing wingi..

Bm              E
setiaku mbok anggep palsu
Am               C       D
tegane kowe ngelarani atiku..

(Chorus)
       G
ning tebing breksi iki
    Em
aku medotke janji..
  C        G           D
nalikane kabeh aku ngerti..

    G
aku mung iso ndungo
     Em
mugo kowe bahagia..
  C         Bm
karo pilihanmu..
   C         D       G    E
meski pilihanmu dudu aku..

(Chorus) (Overtone)
       A
ning tebing breksi iki
    F#m
aku medotke janji..
  D        A           E
nalikane kabeh aku ngerti..

    A
aku mung iso ndungo
     F#m
mugo kowe bahagia..
  D         C#m
karo pilihanmu..
   D         E       A
meski pilihanmu dudu aku..

Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: