Kunci Gitar Agung Pradanta - Sepurane



(Intro) Am F G C
        Dm E Am E
        Am Dm G C
        Dm Am E..

     Am                Dm
ibarate ombak aku ra tekan pinggir
     G                   C
ibarate gunung aku raiso duwur
   E                   Am
ngeluwihi langit, ngeluwihi khayangan
     F                      E
mung ono siji tresnaku ning ati..

        Am               Dm
jembare segoro gambaran aku tresno
        G                   C
sewu rintik udan gambaran aku sayang
E                Am
ra bakal kegoda, kabeh wis tak jaga
   F          E          Am
mergo aku wis sumpah setia..

E            Am
sepurane aku wis nusuk atimu
Dm                  E
mergo kabeh mau kahananku..

(Chorus)
      Am                 Dm
sepurane.. aku wis nduwe tresno
         G                C
pangapurane.. wis kebacut tak jaga
E                     Am
pengenku mung siji.. njaga tresno iki
  F              E        Am
tekan tuo kanthi tekane pati..

(Int.) Dm Am Dm C
       E Am F E Am

E            Am
sepurane aku wis nusuk atimu
Dm                  E
mergo kabeh mau kahananku..

(Chorus)
      Am                 Dm
sepurane.. aku wis nduwe tresno
         G                C
pangapurane.. wis kebacut tak jaga
E                     Am
pengenku mung siji.. njaga tresno iki
  F              E        Am
tekan tuo kanthi tekane pati..

      Am              Dm
sepurane.. aku wis nduwe tresno
         G                    C
pangapurane.. wis kebacut tak jaga
E                     Am
pengenku mung siji.. njaga tresno iki
  F              E        Am
tekan tuo kanthi tekane pati..
  F              E        Am
tekan tuo kanthi tekane pati..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: