Kunci Gitar Agung Pradanta - Kuat Ati



(Intro) C G F
        C G F

  C                     F
Kowe mbiyen tau janji karo aku
  G                       C
Bakal ngancani urip tekan matiku
   A                    Dm
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho
  F                          G
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo

 C                       F
Opo pancen mergo kahanan uripku
  G                    C
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   A                      Dm
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  F              G
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
F   G                        C
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
A                        Dm
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  G                      C    C7
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        F     G                    C
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
A                     Dm
Kowe pindah ke lain hati
 G             F      Fm   C
Aku kudu kuat ati.. Huu..u..

(Intro) F Fm C

 C                       F
Opo pancen mergo kahanan uripku
  G                    C
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   A                      Dm
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  F              G
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
F   G                        C
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
A                        Dm
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  G                      C    C7
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        F     G                    C
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
A                     Dm
Kowe pindah ke lain hati
 G             C   C-Bm-Am
Aku kudu kuat ati..
 F  G            C
Aku.. kudu kuat ati..



Agung Pradanta - Kuat Ati

(Intro) G D C
        G D C

  G                     C
Kowe mbiyen tau janji karo aku
  D                       G
Bakal ngancani urip tekan matiku
   E                    Am
Saiki kowe tego janjimu mung ora cetho
  C                          D
Nangis batinku nganti nyesek neng dodo

 G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G    G7
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             C      Cm   G
Aku kudu kuat ati.. Huu..u..

(Intro) C Cm G

 G                       C
Opo pancen mergo kahanan uripku
  D                    G
Durung iso nyukupi kebutuhanmu
   E                      Am
Saiki kowe lungo, lungo karo wong liyo
  C              D
Loro ati iki.. remuk ati iki..

(Chorus)
C   D                        G
Aku sing mbiyen tau neng uripmu
E                        Am
Sing mbiyen tau ngisi wektu
  D                      G    G7
Nalikane sesandhingan ro sliramu

        C     D                    G
Nanging saiki wis bedo kahanan uripku
E                     Am
Kowe pindah ke lain hati
 D             G   G-F#m-Em
Aku kudu kuat ati..
 C  D            G
Aku.. kudu kuat ati..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: