Kunci Gitar Agung Pradanta - Sewu Watu Sewu Ati



(Intro) Am Em F G
        Am Em F G

                 Dm
kelipe lintang wengi iki
G                   C
 tansah nggawe bingunge ati
               Dm
padange sinare rembulan
F     G            C
 ati iki kadang bimbang..

                 Dm
panase srengenge yen awan
G                       C
 kadang salah ngartekke katresnan
                 Dm
naliko mendung dadi udan
F      G         C
 ngapunten wis kelaran..

   Am       Em
raiso aku nahan roso
  F           C
salahku neng ati..
  Dm            G           C
matur nuwun wis gelem ndampingi..
     Am         Em
sabarmu kuwi ngeluwihi
       F        C
sewu watu sewu ati
          Dm
kerep tak larani..
         E
nanging ora mbedo ati..

(Chorus)
     Dm      G
aku iseh kelingan..
      C            Em           Am
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Dm  G
jembatan kenangan..
        C        Em        Am
seksi bisu nalikane sesandingan
       F      G             C
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..

(Int.) Am  Em  Dm G C
       Am  Em  F G C

   Am       Em
raiso aku nahan roso
  F           C
salahku neng ati..
  Dm            G           C
matur nuwun wis gelem ndampingi..
     Am         Em
sabarmu kuwi ngeluwihi
       F        C
sewu watu sewu ati
          Dm
kerep tak larani..
         E
nanging ora mbedo ati..

(Chorus)
     Dm      G
aku iseh kelingan..
      C            Em           Am
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Dm  G
jembatan kenangan..
        C        Em        Am
seksi bisu nalikane sesandingan
       F      G             C
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..

     Dm      G
aku iseh kelingan..
      C            Em           Am
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Dm  G
jembatan kenangan..
        C        Em        Am
seksi bisu nalikane sesandingan
       F      G             C
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..



Agung Pradanta - Sewu Watu Sewu Ati

(Intro) Em Bm C D
        Em Bm C D

                 Am
kelipe lintang wengi iki
D                   G
 tansah nggawe bingunge ati
               Am
padange sinare rembulan
C     D            G
 ati iki kadang bimbang..

                 Am
panase srengenge yen awan
D                       G
 kadang salah ngartekke katresnan
                 Am
naliko mendung dadi udan
C      D         G
 ngapunten wis kelaran..

   Em       Bm
raiso aku nahan roso
  C           G
salahku neng ati..
  Am            D           G
matur nuwun wis gelem ndampingi..
     Em         Bm
sabarmu kuwi ngeluwihi
       C        G
sewu watu sewu ati
          Am
kerep tak larani..
         B
nanging ora mbedo ati..

(Chorus)
     Am      D
aku iseh kelingan..
      G            Bm           Em
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Am  D
jembatan kenangan..
        G        Bm        Em
seksi bisu nalikane sesandingan
       C      D             G
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..

(Int.) Em  Bm  Am D G
       Em  Bm  C D G

   Em       Bm
raiso aku nahan roso
  C           G
salahku neng ati..
  Am            D           G
matur nuwun wis gelem ndampingi..
     Em         Bm
sabarmu kuwi ngeluwihi
       C        G
sewu watu sewu ati
          Am
kerep tak larani..
         B
nanging ora mbedo ati..

(Chorus)
     Am      D
aku iseh kelingan..
      G            Bm           Em
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Am  D
jembatan kenangan..
        G        Bm        Em
seksi bisu nalikane sesandingan
       C      D             G
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..

     Am      D
aku iseh kelingan..
      G            Bm           Em
nalikane ngucap janji ning mangunan..
         Am  D
jembatan kenangan..
        G        Bm        Em
seksi bisu nalikane sesandingan
       C      D             G
aku ro kowe.. tak akan terpisahkan..
Lihat Semua Chord Agung Pradanta
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: