Luthfian feat Maulida - Getun Akhire Chord Mudah

Capo di fret 2

(Intro) C G F C
        D  G..

    C       G         Am       Em
kelingan.. aku.. gawe kowe kelaran..
    F        Dm             G
rasane aku.. wes bersalah tenan..
   Em                    A
ra ngiro.. bakalan ngene akhire..
         Dm
wes nyiakke kowe..
      G                    C        G
lan saikine aku.. wes keno karmane..

  C          G
getun rasane ati..
      Am          Em
tau mblenjanji janji..
  F            Dm            G 
marang sliramu sing uwis gemati..
  Em       A       Dm               G
remuk.. atiku.. mergo.. tresno anyarku..

(Chorus)
     C      G        Am         Em
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
         F    C
sing wes berjuang..
       Dm        G
kanggo sliramu sayang..
       C    G        Am         Em
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        F      C        Dm        G
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

(Int.) C G Bb A Dm  G..

  C          G
getun rasane ati..
      Am          Em
tau mblenjanji janji..
  F            Dm            G 
marang sliramu sing uwis gemati..
  Em       A       Dm               G
remuk.. atiku.. mergo.. tresno anyarku..

(Chorus)
     C      G        Am         Em
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
         F    C
sing wes berjuang..
       Dm        G
kanggo sliramu sayang..
       C    G        Am         Em
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        F      C        Dm        G
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

     C      G        Am         Em
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
Dm-Em       F    C
   sing wes berjuang..
       Dm        G
kanggo sliramu sayang..
       C    G        Am         Em
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        F      C        Dm        G
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

F           G
wes.. cukup semene
    Em           Am
aku nyawang polahmu..
        Dm        G         C
sing sakbendinane nglarani aku..

F           G
wes.. cukup semene
    Em           Am
aku nyawang polahmu.. (kowe ojo lali..)
        Dm
sing sakbendinane (awak dewe)
G         C
nglarani aku.. (tau dadi siji..)
        Dm
sing sakbendinane (awak dewe)
G         C
nglarani aku.. (tau dadi siji..)
 F          G        C
awak dewe tau dadi siji..



Luthfian feat Maulida - Getun Akhire

Capo di fret 2

(Intro) D A G D
        E  A..

    D       A         Bm       F#m
kelingan.. aku.. gawe kowe kelaran..
    G        Em             A
rasane aku.. wes bersalah tenan..
   F#m                   B
ra ngiro.. bakalan ngene akhire..
         Em
wes nyiakke kowe..
      A                    D        A
lan saikine aku.. wes keno karmane..

  D          A
getun rasane ati..
      Bm          F#m
tau mblenjanji janji..
  G            Em            A 
marang sliramu sing uwis gemati..
  F#m      B       Em               A
remuk.. atiku.. mergo.. tresno anyarku..

(Chorus)
     D      A        Bm         F#m
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
         G    D
sing wes berjuang..
       Em        A
kanggo sliramu sayang..
       D    A        Bm         F#m
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        G      D        Em        A
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

(Int.) D A C B Em  A..

  D          A
getun rasane ati..
      Bm          F#m
tau mblenjanji janji..
  G            Em            A 
marang sliramu sing uwis gemati..
  F#m      B       Em               A
remuk.. atiku.. mergo.. tresno anyarku..

(Chorus)
     D      A        Bm         F#m
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
         G    D
sing wes berjuang..
       Em        A
kanggo sliramu sayang..
       D    A        Bm         F#m
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        G      D        Em        A
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

     D      A        Bm         F#m
salahmu.. dewe.. wes nyiak-nyiakke..
Em-F#m      G    D
   sing wes berjuang..
       Em        A
kanggo sliramu sayang..
       D    A        Bm         F#m
pancen salahku.. ninggalke sliramu..
        G      D        Em        A
sing sakbendinane.. wes ngancani aku..

G           A
wes.. cukup semene
    F#m          Bm
aku nyawang polahmu..
        Em        A         D
sing sakbendinane nglarani aku..

G           A
wes.. cukup semene
    F#m          Bm
aku nyawang polahmu.. (kowe ojo lali..)
        Em
sing sakbendinane (awak dewe)
A         D
nglarani aku.. (tau dadi siji..)
        Em
sing sakbendinane (awak dewe)
A         D
nglarani aku.. (tau dadi siji..)
 G          A        D
awak dewe tau dadi siji..

Chord Getun Akhire