Kunci Gitar Yuni Rahayu feat. Hery Receh - Ora Bisa Lumaku



Capo di fret 5

(Intro) C  Dm  G  C
        A  Dm  F G C

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                    C
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F      G          C
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) F G C

(Chorus)
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..

(Int.) Am Dm B E
       F Dm G C G..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                    C
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F      G          C
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) F G C

(Chorus)
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          Am
mugo pacoban iki.. ono dalane..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..



Chord Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku

(Intro) F  Gm  C  F
        D  Gm  Bb C F

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                    F
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb     C          F
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) Bb C F

(Chorus)
      F                     Bb
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Gm          C           F
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      D                    Gm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      Bb                         C
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     F                      Bb
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Gm          C            F
penginku bisa nyanding karo slirane
    D                     Gm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     Bb       C          F
mugo pacoban iki.. ono dalane..

(Int.) Dm Gm E A
       Bb Gm C F C..

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                    F
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb     C          F
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) Bb C F

(Chorus)
      F                     Bb
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Gm          C           F
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      D                    Gm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      Bb                         C
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     F                      Bb
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Gm          C            F
penginku bisa nyanding karo slirane
    D                     Gm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     Bb       C          Dm
mugo pacoban iki.. ono dalane..
     Bb       C          F
mugo pacoban iki.. ono dalane..

Chord Hery Receh

Chord Yuni Rahayu feat. Hery Receh - Ora Bisa Lumaku

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :