Yuni Rahayu feat Hery Receh - Ora Bisa Lumaku Chord Mudah

(Intro) G  Am  D  G
        E  Am  C D G

  G                      Am
langit peteng ora ono lintang..
        D                    G
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Bm                     Em
awan bengi.. tansah kelingan..
    C                       D
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  G                       Am
marang Gusti kang Maha Kuasa..
D                     G
 panyuwunku yo mung siji..
   Bm                  Em
sliramu seko mlethekke suryo..
      C      D          G
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) C D G

(Chorus)
      G                     C
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Am          D           G
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      E                    Am
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      C                          D
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     G                      C
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Am          D            G
penginku bisa nyanding karo slirane
    E                     Am
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     C        D          G
mugo pacoban iki.. ono dalane..

(Int.) Em Am F# B
       C Am D G D..

  G                      Am
langit peteng ora ono lintang..
        D                    G
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Bm                     Em
awan bengi.. tansah kelingan..
    C                       D
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  G                       Am
marang Gusti kang Maha Kuasa..
D                     G
 panyuwunku yo mung siji..
   Bm                  Em
sliramu seko mlethekke suryo..
      C      D          G
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) C D G

(Chorus)
      G                     C
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Am          D           G
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      E                    Am
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      C                          D
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     G                      C
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Am          D            G
penginku bisa nyanding karo slirane
    E                     Am
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     C        D          Em
mugo pacoban iki.. ono dalane..
     C        D          G
mugo pacoban iki.. ono dalane..

Chord Lebih Mudah

Capo : fret 5

(Intro) C  Dm  G  C
        A  Dm  F G C

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                    C
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F      G          C
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) F G C

(Chorus)
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..

(Int.) Am Dm B E
       F Dm G C G..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                    C
nanging tresnamu gawe padhange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Maha Kuasa..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F      G          C
tekan metune rembulan wengi..

(Intro) F G C

(Chorus)
      C                     F
angin wengi sampekno roso kangenku..
 Dm          G           C
senajan wis ora.. bisa lumaku..
      A                    Dm
pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
      F                          G
mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
     C                      F
rembulan lintang bisikno suaraku..

      Dm          G            C
penginku bisa nyanding karo slirane
    A                     Dm
aku rabiso ngempet roso kangenku..
     F        G          Am
mugo pacoban iki.. ono dalane..
     F        G          C
mugo pacoban iki.. ono dalane..

Chord Ora Bisa Lumaku