Kunci Gitar Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti



Berikut ini chord lagu berjudul Ora Bakal Iso Terganti yang merupakan single terbaru yang dinyanyikan oleh Hery Receh x May Ratri. Lagu yang mereka bawakan telah dirilis pada 30 agustus 2021 di channel youtube Hery Receh.

Capo di fret 4

C    Em
 dek, rungokno.. tak tulis..
F
 tandes..ono ing watu iki
Fm
 kanggo kowe

C                  F
 tak tulis layang iki..
         G                 Em
kanggo kowe.. sing tak tresnani..
         A
tak titipne..
          Dm
marang lintang ing wengi..
      G                 C
sampekno.. roso kangen iki..

                  F
nganti lingsire wayah.. wengi..
G                Em    A   Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G                 C
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

(Chorus)
C7                      F
 jare bakal mbok buktekne..
      G
tresnomu..
                   Em
jare tulus kanggo aku..
A        Dm
mung palsu..
              G                C
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

C7                   F
 bakalan tak perjuangne..
          G
tak buktekne..
           Em     A       Dm
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          G
yo mung siji..
                 C  C7
sing nong njero ati..

      F      G
ora bakal.. iso..
      Em       A
terganti.. nganti..
Dm          G   C   C7
putih rambutku iki..

(Int.) F G Em    A
             ha..aaa..
       Dm-Em-F G
      ooh..      ho..ooo..

C                  F
 nganti lingsire wayah.. wengi..
G                Em    A   Dm
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           G                 C
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

(Chorus)
C7                     F
 jare bakal mbok buktekne..
      G
tresnamu..
                   Em
jare tulus kanggo aku..
A        Dm
mung palsu..
              G                C
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

C7                   F
 bakalan tak perjuangne..
          G
tak buktekne..
           Em     A       Dm
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          G
yo mung siji..
                 C
sing nong njero ati..

C7                     F
 jare bakal mbok buktekne..
      G
tresnamu..
                   Em
jare tulus kanggo aku..
A        Dm
mung palsu..
              G                C
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

C7                   F
 bakalan tak perjuangne..
          G
tak buktekne..
           Em     A       Dm
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          G
yo mung siji..
                 C  C7
sing nong njero ati..

      F      G
ora bakal.. iso..
      Em       A
terganti.. nganti..
Dm          G     C
putih rambutku.. iki..





E    G#m
 dek, rungokno.. tak tulis..
A
 tandes..ono ing watu iki
Am
 kanggo kowe

E                  A
 tak tulis layang iki..
         B                 G#m
kanggo kowe.. sing tak tresnani..
         C#
tak titipne..
          F#m
marang lintang ing wengi..
      B                 E
sampekno.. roso kangen iki..

                  A
nganti lingsire wayah.. wengi..
B                G#m   C#  F#m
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           B                 E
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

(Chorus)
E7                      A
 jare bakal mbok buktekne..
      B
tresnomu..
                   G#m
jare tulus kanggo aku..
C#       F#m
mung palsu..
              B                E
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

E7                   A
 bakalan tak perjuangne..
          B
tak buktekne..
           G#m    C#      F#m
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          B
yo mung siji..
                 E  E7
sing nong njero ati..

      A      B
ora bakal.. iso..
      G#m      C#
terganti.. nganti..
F#m         B   E   E7
putih rambutku iki..

(Int.) A B G#m   C#
             ha..aaa..
       F#m-G#m-A B
      ooh..      ho..ooo..

E                  A
 nganti lingsire wayah.. wengi..
B                G#m   C#  F#m
 aku setyo ngenteni.. sliramu..
           B                 E
duh wong bagus.. pepujaning atiku..

(Chorus)
E7                     A
 jare bakal mbok buktekne..
      B
tresnamu..
                   G#m
jare tulus kanggo aku..
C#       F#m
mung palsu..
              B                E
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

E7                   A
 bakalan tak perjuangne..
          B
tak buktekne..
           G#m    C#      F#m
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          B
yo mung siji..
                 E
sing nong njero ati..

E7                     A
 jare bakal mbok buktekne..
      B
tresnamu..
                   G#m
jare tulus kanggo aku..
C#       F#m
mung palsu..
              B                E
mung sandiwaramu.. ben oleh atiku..

E7                   A
 bakalan tak perjuangne..
          B
tak buktekne..
           G#m    C#      F#m
kanggo.. kowe.. raono liyane..
          B
yo mung siji..
                 E  E7
sing nong njero ati..

      A      B
ora bakal.. iso..
      G#m      C#
terganti.. nganti..
F#m         B     E
putih rambutku.. iki..

Chord Hery Receh

Chord Hery Receh x May Ratri - Ora Bakal Iso Terganti

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :