Kunci Gitar Hery Receh - Kudu Ikhlas



(Intro) Am G F C
        Dm  E..

Am               C
 mungkin iki wes dalane..
F            Am
 ku kudu kelangan kowe..
F              E
 masio hatiku iki..
F               E
 sakjane iseh tresno..

Am               C
 mungkin iki wes garise..
F            Am
 ku kudu iso ngikhlaske..
F              E
 masio hatiku iki..
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

            F       -C/E
aku sih tresno kowe..
Dm                G         -F
 nanging kowe wes ra tresno..
  Em                  A
loro.. ati sing tak roso..
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki..

    C             G
mungkin iki.. wes dalane..
 Am            Em
aku kudu.. kelangan kowe..
    F             Em      Am
yen iki pancen.. uwis garise..
  Dm     G         C
kudu iso tak ikhlaske..

(Int.) F G Am..
       Dm G C..
       Bb  G..

Am               C
 mungkin iki wes garise..
F            Am
 ku kudu iso ngikhlaske..
F              E
 masio hatiku iki..
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

            F
aku sih tresno kowe..
Dm                G
 nanging kowe wes ra tresno..
  Em                  A
loro.. ati sing tak roso..
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki..

    C             G
mungkin iki.. wes dalane..
 Am            Em
aku kudu.. kelangan kowe..
    F             Em      Am
yen iki pancen.. uwis garise..
  Dm     G         C
kudu iso tak ikhlaske..

(Outro) F G C



Hery Receh - Kudu Ikhlas

(Intro) G#m F# E B
        C#m  D#..

G#m              B
 mungkin iki wes dalane..
E            G#m
 ku kudu kelangan kowe..
E              D#
 masio hatiku iki..
E               D#
 sakjane iseh tresno..

G#m              B
 mungkin iki wes garise..
E            G#m
 ku kudu iso ngikhlaske..
E              D#
 masio hatiku iki..
E                   F#
 ra pengen kelangan kowe..

            E       -B/D#
aku sih tresno kowe..
C#m               F#        -E
 nanging kowe wes ra tresno..
  D#m                 G#
loro.. ati sing tak roso..
     C#m           F#
nambahi jeru tatu iki..

    B             F#
mungkin iki.. wes dalane..
 G#m           D#m
aku kudu.. kelangan kowe..
    E             D#m     G#m
yen iki pancen.. uwis garise..
  C#m    F#        B
kudu iso tak ikhlaske..

(Int.) E F# G#m..
       C#m F# B..
       A  F#..

G#m              B
 mungkin iki wes garise..
E            G#m
 ku kudu iso ngikhlaske..
E              D#
 masio hatiku iki..
E                   F#
 ra pengen kelangan kowe..

            E
aku sih tresno kowe..
C#m               F#
 nanging kowe wes ra tresno..
  D#m                 G#
loro.. ati sing tak roso..
     C#m           F#
nambahi jeru tatu iki..

    B             F#
mungkin iki.. wes dalane..
 G#m           D#m
aku kudu.. kelangan kowe..
    E             D#m     G#m
yen iki pancen.. uwis garise..
  C#m    F#        B
kudu iso tak ikhlaske..

(Outro) E F# B
Lihat Semua Chord Hery Receh
Posted on : by
Related Chords: