Kunci Gitar Yuni Rahayu feat. Hery Receh - Kangen Wonosari



Capo di fret 2

(Intro) Am  Dm  E  Am E

Am              Dm
 ati iki koyo diiris..
G                 E    Am
 kelingan janjimu sing lamis..
Dm             Am
 aku ora bakal ngilang..
E                    Am  E
 setya ngenteni janjimu..

Am              Dm
 mbiyen tau bebarengan..
G                 E        Am
 gemuyunan reruntungan bebarengan..
Dm                  Am
 nanging saiki mung tinggal kenangan..
E               Am     E
aku sing kudu kelangan..

(Chorus)
Am                 Dm
 lilakno mas aku lilakno..
G               C
 najan ati isih tresno 
Dm               Am
 nanging aku ora lilo..
    E                     Am
tresnaku mbok bagi wong liyo..

     A          Dm
sabarno dek ojo keburu nesu
        E
lintang sing ono sewu watu 
    G        C
nyekseni tresnaku..
 Dm                Am
aku isih setyo ngenteni..
         E                 Am
ning wonosari aku nagih janji..

(Intro) Dm  Am  E  Am E

          Am                  Dm
langit mendung udane mangso ketigo
     G                       C
ngelingake naliko urip ning ndeso..
        Dm                   Am
saben dino reruntungan gegojekan gemuyunan
          E                    Am
nanging saiki mung tinggal kenangan..

      Dm               Am
aku lungo mergo ora.. ono tresno 
     Dm         E             Am
sing biso tak harepno ning atimu..

(Chorus)
Am                 Dm
 lilakno mas aku lilakno..
G               C
 najan ati isih tresno 
Dm               Am
 nanging aku ora lilo..
    E                     Am
tresnaku mbok bagi wong liyo..

      Dm      G         C
sepurane nduk aku nglarani..
        Dm                         Am
ning saiki sing tak jaluk kowe ngerteni
      E                          Am
raono wong liyo sing nang njero ati..

        G
lintang sing ono sewu watu
       C
tansah nyekseni tresnaku iki
        E
ning terminal wonosari..
               Am
sing tak tresnani..



Yuni Rahayu feat. Hery Receh - Kangen Wonosari

(Intro) Bm  Em  F#  Bm F#

Bm              Em
 ati iki koyo diiris..
A                 F#   Bm
 kelingan janjimu sing lamis..
Em             Bm
 aku ora bakal ngilang..
F#                   Bm  F#
 setya ngenteni janjimu..

Bm              Em
 mbiyen tau bebarengan..
A                 F#       Bm
 gemuyunan reruntungan bebarengan..
Em                  Bm
 nanging saiki mung tinggal kenangan..
F#              Bm     F#
aku sing kudu kelangan..

(Chorus)
Bm                 Em
 lilakno mas aku lilakno..
A               D
 najan ati isih tresno 
Em               Bm
 nanging aku ora lilo..
    F#                    Bm
tresnaku mbok bagi wong liyo..

     B          Em
sabarno dek ojo keburu nesu
        F#
lintang sing ono sewu watu 
    A        D
nyekseni tresnaku..
 Em                Bm
aku isih setyo ngenteni..
         F#                Bm
ning wonosari aku nagih janji..

(Intro) Em  Bm  F#  Bm F#

          Bm                  Em
langit mendung udane mangso ketigo
     A                       D
ngelingake naliko urip ning ndeso..
        Em                   Bm
saben dino reruntungan gegojekan gemuyunan
          F#                   Bm
nanging saiki mung tinggal kenangan..

      Em               Bm
aku lungo mergo ora.. ono tresno 
     Em         F#            Bm
sing biso tak harepno ning atimu..

(Chorus)
Bm                 Em
 lilakno mas aku lilakno..
A               D
 najan ati isih tresno 
Em               Bm
 nanging aku ora lilo..
    F#                    Bm
tresnaku mbok bagi wong liyo..

      Em      A         D
sepurane nduk aku nglarani..
        Em                         Bm
ning saiki sing tak jaluk kowe ngerteni
      F#                         Bm
raono wong liyo sing nang njero ati..

        A
lintang sing ono sewu watu
       D
tansah nyekseni tresnaku iki
        F#
ning terminal wonosari..
               Bm
sing tak tresnani..
Lihat Semua :

Chord Yuni Rahayu feat. Hery Receh - Kangen Wonosari

Chord Kunci Gitar lainnya: