Kunci Gitar Hery Receh - Nepal Van Java (Ninggal Aku)



(Intro) F  G  C G/B Am
        Dm  G..

C                   G
iseh kroso.. kowe nggandeng tanganku..
    F                       G
asrepe angin mlebu.. neng rogoku..
  C
kelingan neng kene..
   G
saiki mbok tinggalke..
  F                        G
loro ati iki.. mbekas ning dodo..

      Am        Em
endah ing deso iki..
      F           C
ketok gebyaring kutho..
      Am            Em
kutho Magelang sing koyo lintang
      F             G
rungokno.. roso geloku..

(Chorus)
  F          G
kowe tak tresnani..
        C           Am
neng ngopo ninggal aku..
      F     G         C
opo kowe.. ora nduwe ati..
  F         G
Nepal Van Java..
       C              Am
neng lereng Gunung Sumbing..
      Dm           G     C
howo adem.. tansah gawe eling..

(Int.) F G Am..
       Dm G C..
       F  G..

C                   G
iseh kroso.. kowe nggandeng tanganku..
    F                       G
asrepe angin mlebu.. neng rogoku..
  C
kelingan neng kene..
   G
saiki mbok tinggalke..
  F                        G
loro ati iki.. mbekas ning dodo..

      Am        Em
endah ing deso iki..
      F           C
ketok gebyaring kutho..
      Am            Em
kutho Magelang sing koyo lintang
      F             G
rungokno.. roso geloku.. ooho..

(Chorus)
  F          G
kowe tak tresnani..
        C           Am
neng ngopo ninggal aku..
      F     G         C
opo kowe.. ora nduwe ati..
  F         G
Nepal Van Java..
       C              Am
neng lereng Gunung Sumbing..
      Dm           G     C
howo adem.. tansah gawe eling..

  F          G
kowe tak tresnani..
        C           Am
neng ngopo ninggal aku..
      F     G         C
opo kowe.. ora nduwe ati..
  F         G
Nepal Van Java..
       C              Am
neng lereng Gunung Sumbing..
      Dm           G     C
howo adem.. tansah gawe eling..

  F         G
Nepal Van Java..
       C              Am
neng lereng Gunung Sumbing..
     Dm            G     C
howo adem.. tansah gawe eling..
     Dm          G     C
howo adem.. gawe atiku ayem..



Hery Receh - Nepal Van Java Ninggal Aku

(Intro) E  F#  B F#/A# G#m
        C#m  F#..

B                   F#
iseh kroso.. kowe nggandeng tanganku..
    E                       F#
asrepe angin mlebu.. neng rogoku..
  B
kelingan neng kene..
   F#
saiki mbok tinggalke..
  E                        F#
loro ati iki.. mbekas ning dodo..

      G#m       D#m
endah ing deso iki..
      E           B
ketok gebyaring kutho..
      G#m           D#m
kutho Magelang sing koyo lintang
      E             F#
rungokno.. roso geloku..

(Chorus)
  E          F#
kowe tak tresnani..
        B           G#m
neng ngopo ninggal aku..
      E     F#        B
opo kowe.. ora nduwe ati..
  E         F#
Nepal Van Java..
       B              G#m
neng lereng Gunung Sumbing..
      C#m          F#    B
howo adem.. tansah gawe eling..

(Int.) E F# G#m..
       C#m F# B..
       E  F#..

B                   F#
iseh kroso.. kowe nggandeng tanganku..
    E                       F#
asrepe angin mlebu.. neng rogoku..
  B
kelingan neng kene..
   F#
saiki mbok tinggalke..
  E                        F#
loro ati iki.. mbekas ning dodo..

      G#m       D#m
endah ing deso iki..
      E           B
ketok gebyaring kutho..
      G#m           D#m
kutho Magelang sing koyo lintang
      E             F#
rungokno.. roso geloku.. ooho..

(Chorus)
  E          F#
kowe tak tresnani..
        B           G#m
neng ngopo ninggal aku..
      E     F#        B
opo kowe.. ora nduwe ati..
  E         F#
Nepal Van Java..
       B              G#m
neng lereng Gunung Sumbing..
      C#m          F#    B
howo adem.. tansah gawe eling..

  E          F#
kowe tak tresnani..
        B           G#m
neng ngopo ninggal aku..
      E     F#        B
opo kowe.. ora nduwe ati..
  E         F#
Nepal Van Java..
       B              G#m
neng lereng Gunung Sumbing..
      C#m          F#    B
howo adem.. tansah gawe eling..

  E         F#
Nepal Van Java..
       B              G#m
neng lereng Gunung Sumbing..
     C#m           F#    B
howo adem.. tansah gawe eling..
     C#m         F#    B
howo adem.. gawe atiku ayem..
Lihat Semua :

Hery Receh

Chord Kunci Gitar lainnya: