Kunci Gitar Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani



Capo di fret 4

(Intro) C  Em  Am G F Fm..

C                     Am
 kowe biyen kabeh wes ngerteni..
F                    G
 loro ati sing tak rasakne..
F                   Dm
 esuk gundah sore bubrah
                  G
mangan turu ora penak
                          C   Dm G
di tinggal sing tak tresnani..

C                     Am
 nganti sprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C   G
kowe sing iso nambani..

(Chorus)
C                   Em
 ora bakal tak lalekne..
F                  C
 kabeh tuluse perhatianmu..
Am                     F
 kowe konco paling ngerti
                   G
kabeh perihe ning ati
              C
saiki wes iso mari..

C                  Em
 ora bakal tak sia siane..
F                   C
 ikhlase pengorbananmu..
Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
              G
uripku opo anane
                    C
kowe pantes tak tresnani..

(Int.) F  Em Am F  Fm G..

C                     Am
 nganti sprene kowe tetep ono..
F                    G
 ngancani saben wektuku..
F                 Dm
 loro iki biyen jeru
                G
koyo koyo ora mari
                  C
kowe sing iso nambani..

  Dm
kowe kabeh ngerti..
  F
kowe kabeh lilo..
  Dm               F      G
gelem ngancani aku opo anane..

(Chorus)
C                   Em
 ora bakal tak lalekne..
F                  C
 kabeh tuluse perhatianmu..
Am                     F
 kowe konco paling ngerti
                   G
kabeh perihe ning ati
              C
saiki wes iso mari..

C                  Em
 ora bakal tak sia siane..
F                C
 ikhlase pengorbananmu..
Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
            G
uripku opo anane
                      C
kowe pantes tak tresnani..

Am                 F
 kowe ngerti sak kabehe
            G
uripku opo anane
                    C
kowe pantes tak tresnani..



Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani

(Intro) E  G#m  C#m B A Am..

E                     C#m
 kowe biyen kabeh wes ngerteni..
A                    B
 loro ati sing tak rasakne..
A                   F#m
 esuk gundah sore bubrah
                  B
mangan turu ora penak
                          E   F#m B
di tinggal sing tak tresnani..

E                     C#m
 nganti sprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A                 F#m
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E   B
kowe sing iso nambani..

(Chorus)
E                   G#m
 ora bakal tak lalekne..
A                  E
 kabeh tuluse perhatianmu..
C#m                    A
 kowe konco paling ngerti
                   B
kabeh perihe ning ati
              E
saiki wes iso mari..

E                  G#m
 ora bakal tak sia siane..
A                   E
 ikhlase pengorbananmu..
C#m                A
 kowe ngerti sak kabehe
              B
uripku opo anane
                    E
kowe pantes tak tresnani..

(Int.) A  G#m C#m A  Am B..

E                     C#m
 nganti sprene kowe tetep ono..
A                    B
 ngancani saben wektuku..
A                 F#m
 loro iki biyen jeru
                B
koyo koyo ora mari
                  E
kowe sing iso nambani..

  F#m
kowe kabeh ngerti..
  A
kowe kabeh lilo..
  F#m              A      B
gelem ngancani aku opo anane..

(Chorus)
E                   G#m
 ora bakal tak lalekne..
A                  E
 kabeh tuluse perhatianmu..
C#m                    A
 kowe konco paling ngerti
                   B
kabeh perihe ning ati
              E
saiki wes iso mari..

E                  G#m
 ora bakal tak sia siane..
A                E
 ikhlase pengorbananmu..
C#m                A
 kowe ngerti sak kabehe
            B
uripku opo anane
                      E
kowe pantes tak tresnani..

C#m                A
 kowe ngerti sak kabehe
            B
uripku opo anane
                    E
kowe pantes tak tresnani..

Chord Adi Purwan

Chord Hery Receh feat. Adi Purwan - Tak Tresnani

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :