Kunci Gitar Hery Receh - Kelaran



(Intro) C..
        F  G  Am
        Bm-C-F  G..

C         F     G                    Em
 sampai hatimu.. kowe lungo ninggal aku..
              Dm
ninggalke tresno..
                G               C
sing suwe tak jogo.. kanggo awakmu..

C                 F                  G
 loro ning njero ati.. kowe sing nggawe..
           Em                Dm
nganti kelaran.. ra ono tambane..
          G                  C
nganti saiki.. iseh durung mari..

(Chorus)
             F              G
tulung ngerteni.. setitik wae..
      Em   A            Dm
karo aku.. sing merjuangke..
              G
isuk, awan, wengi..
               C     C7
yo mung kanggo kowe..

          F               G
tegane atimu.. ninggalke aku..
             Em      A       Dm
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         G               Am
iseh kelaran.. setengah mati..

(Int.) Am... C

C                 F                  G
 loro ning njero ati.. kowe sing nggawe..
           Em                Dm
nganti kelaran.. ra ono tambane..
          G                  C
nganti saiki.. iseh durung mari..

(Chorus)
             F              G
tulung ngerteni.. setitik wae..
      Em   A            Dm
karo aku.. sing merjuangke..
              G
isuk, awan, wengi..
               C     C7
yo mung kanggo kowe..

          F               G
tegane atimu.. ninggalke aku..
               Em    A       Dm
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         G                C
iseh kelaran.. setengah mati..
             C7
wow wow.. oooo..

                  F              G
mbok tulung ngerteni.. setitik wae..
      Em   A            Dm
karo aku.. sing merjuangke..
              G
isuk, awan, wengi..
               C    C7
yo mung kanggo kowe..

          F               G
tegane atimu.. ninggalke aku..
             Em      A       Dm
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         G              C
iseh kelaran.. setengah mati..



Hery Receh - Kelaran

(Intro) G..
        C  D  Em
        F#m-G-C  D..

G         C     D                    Bm
 sampai hatimu.. kowe lungo ninggal aku..
              Am
ninggalke tresno..
                D               G
sing suwe tak jogo.. kanggo awakmu..

G                 C                  D
 loro ning njero ati.. kowe sing nggawe..
           Bm                Am
nganti kelaran.. ra ono tambane..
          D                  G
nganti saiki.. iseh durung mari..

(Chorus)
             C              D
tulung ngerteni.. setitik wae..
      Bm   E            Am
karo aku.. sing merjuangke..
              D
isuk, awan, wengi..
               G     G7
yo mung kanggo kowe..

          C               D
tegane atimu.. ninggalke aku..
             Bm      E       Am
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         D               Em
iseh kelaran.. setengah mati..

(Int.) Em... G

G                 C                  D
 loro ning njero ati.. kowe sing nggawe..
           Bm                Am
nganti kelaran.. ra ono tambane..
          D                  G
nganti saiki.. iseh durung mari..

(Chorus)
             C              D
tulung ngerteni.. setitik wae..
      Bm   E            Am
karo aku.. sing merjuangke..
              D
isuk, awan, wengi..
               G     G7
yo mung kanggo kowe..

          C               D
tegane atimu.. ninggalke aku..
               Bm    E       Am
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         D                G
iseh kelaran.. setengah mati..
             G7
wow wow.. oooo..

                  C              D
mbok tulung ngerteni.. setitik wae..
      Bm   E            Am
karo aku.. sing merjuangke..
              D
isuk, awan, wengi..
               G    G7
yo mung kanggo kowe..

          C               D
tegane atimu.. ninggalke aku..
             Bm      E       Am
pas sayang-sayange.. ning atiku..
         D              G
iseh kelaran.. setengah mati..
Lihat Semua Chord Hery Receh
Posted on : by
Related Chords: