Kunci Gitar Hery Receh - Berjuang Demi Kowe



Capo di fret 1

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

    C          G
nganti tekan saiki..
 Am          Em
iseh ngebaki ati..
   F             G        C
sliramu sing tak sayang sayang..
Dm       G          C
ora tau ilang ko atiku..

  C           G
senadyan adoh omah..
   Am           Em
janji tetep tak rumat..
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    Dm         G           C
nggolek rejeki mung.. kanggo kowe..

(Chorus)
    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
      F           C         Dm      G
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G           C
asal kowe ora.. tau nyulayani..

(Int.) F  Em  Dm  G
       F  Em  Dm  G  C
   ooh ho..

  C           G
senadyan adoh omah..
   Am           Em
janji tetep tak rumat..
    F        G          C
tak lakoni kabeh demi kowe..
    Dm         G           C
nggolek rejeki mung.. kanggo kowe..

(Chorus)
    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
      F           C         Dm      G
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G           C
asal kowe ora.. tau nyulayani..

    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
      F           C         Dm      G
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C            G
aku berjuang kanggo kowe..
  Am        Em
demi kowe sayang..
          F
kabeh tak lakoni..
 Dm        G           C
asal kowe ora.. tau nyulayani..

(Outro) Dm G C..



Hery Receh - Berjuang Demi Kowe

(Intro) C# G# A#m Fm
        F# C# D#m G#

    C#         G#
nganti tekan saiki..
 A#m         Fm
iseh ngebaki ati..
   F#            G#       C#
sliramu sing tak sayang sayang..
D#m      G#         C#
ora tau ilang ko atiku..

  C#          G#
senadyan adoh omah..
   A#m          Fm
janji tetep tak rumat..
    F#       G#         C#
tak lakoni kabeh demi kowe..
    D#m        G#          C#
nggolek rejeki mung.. kanggo kowe..

(Chorus)
    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
      F#          C#        D#m     G#
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
          F#
kabeh tak lakoni..
 D#m       G#          C#
asal kowe ora.. tau nyulayani..

(Int.) F#  Fm  D#m  G#
       F#  Fm  D#m G# C#
   ooh ho..

  C#          G#
senadyan adoh omah..
   A#m          Fm
janji tetep tak rumat..
    F#       G#         C#
tak lakoni kabeh demi kowe..
    D#m        G#          C#
nggolek rejeki mung.. kanggo kowe..

(Chorus)
    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
      F#          C#        D#m     G#
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
          F#
kabeh tak lakoni..
 D#m       G#          C#
asal kowe ora.. tau nyulayani..

    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
      F#          C#        D#m     G#
aku lilo soro.. demi kowe.. iso bahagia..
    C#           G#
aku berjuang kanggo kowe..
  A#m       Fm
demi kowe sayang..
          F#
kabeh tak lakoni..
 D#m       G#          C#
asal kowe ora.. tau nyulayani..

(Outro) D#m G# C#..
Lihat Semua :

Chord Hery Receh - Berjuang Demi Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya: