Kunci Gitar Yuni Rahayu - Nyanding Tresnaku



(Intro) G  D/F#  Em -D
        C -G/B Am  D
        A D G

    G                  D
naliko ndek mbiyen sepisan ketemu..
Em               C
 ono tresno ning atiku..
Am               D
 ra ngerti.. kok koyo ngene..
Am           D
 rasane.. tansah eling wae..

    G               D
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Em               C
 ngantio tekan putih rambutku..
Am             D
 ra biso.. tak selaki..
Am            D
 rasane.. nganti tembus ning ati..

(Intro) C  Em  C D G

(Chorus)
       G                 Bm
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Am                        D
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     G                     Bm
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Am                       D
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    C          Cm                  G
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..

(Int.) Em Bm Am Em
       C  D..
       C  Cm  G  D
       F#m Em F#m D..

    G               D
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Em               C
 ngantio tekan putih rambutku..
Am             D
 ra biso.. tak selaki..
Am            D
 rasane.. nganti tembus ning ati..

(Intro) C  Em  C D G

(Chorus)
       G                 Bm
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Am                        D
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     G                     Bm
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Am                       D
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    C          Cm                  G
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..

(Outro) C  Cm  G..



Yuni Rahayu - Nyanding Tresnaku

(Intro) C  G/B  Am -G
        F -C/E Dm  G
        D G C

    C                  G
naliko ndek mbiyen sepisan ketemu..
Am               F
 ono tresno ning atiku..
Dm               G
 ra ngerti.. kok koyo ngene..
Dm           G
 rasane.. tansah eling wae..

    C               G
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Am               F
 ngantio tekan putih rambutku..
Dm             G
 ra biso.. tak selaki..
Dm            G
 rasane.. nganti tembus ning ati..

(Intro) F  Am  F G C

(Chorus)
       C                 Em
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Dm                        G
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     C                     Em
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Dm                       G
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    F          Fm                  C
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..

(Int.) Am Em Dm Am
       F  G..
       F  Fm  C  G
       Bm Am Bm G..

    C               G
aku ora mundur.. ngoyak tresnamu..
Am               F
 ngantio tekan putih rambutku..
Dm             G
 ra biso.. tak selaki..
Dm            G
 rasane.. nganti tembus ning ati..

(Intro) F  Am  F G C

(Chorus)
       C                 Em
ning kene.. aku tansah menunggu..
  Dm                        G
tekamu nggowo tresno kanggo aku
     C                     Em
ning kene aku nyimpen roso rindu..
         Dm                       G
sing tak eling-eling yo mung pasuryanmu
    F          Fm                  C
tak tunggu.. tekamu.. nyanding tresnaku..

(Outro) F  Fm  C..
Lihat Semua :

Yuni Rahayu

Chord Kunci Gitar lainnya: