Kunci Gitar SlemanReceh - Lali



(Intro) Dm G C F Bm E..

       Am                  Dm
ning kene.. terakhir.. aku ketemu kowe..
 E                          Am
udan eluh tangis.. ning pipiku..
F                 C
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   E                      Am
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Dm
sepurane kangmas..
    E                    Am
aku raiso.. neruske janjiku..

   F                        C
saiki aku.. wis iso lali ro kenanganmu..
   Dm
tanpo kowe meneh.. tanpo tresnamu meneh..
    Am         E
aku kuat.. aku legowo..
                     Am   Am-G-Am
kowe lungo karo wong liyo..

(Chorus)
F                         C
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
F                       C
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      E
yen kelingan..
                        Am
ucapan manismu.. marang awakku..

F                          C
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    E
kelingan kowe pengen..
                    Am
sehidup semati karo awakku..

(Int.) F C E Am
       F E-Dm-C-B B-C-Dm-E Am..

(Chorus)
F                         C
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
F                       C
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      E
yen kelingan..
                        Am
ucapan manismu.. marang awakku..

F                          C
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    E
kelingan kowe pengen..
                      Am   G-G#-Am
sehidup semati.. karo awakku..



SlemanReceh - Lali

(Intro) Bm E A D G#m C#..

       F#m                 Bm
ning kene.. terakhir.. aku ketemu kowe..
 C#                         F#m
udan eluh tangis.. ning pipiku..
D                 A
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   C#                     F#m
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Bm
sepurane kangmas..
    C#                   F#m
aku raiso.. neruske janjiku..

   D                        A
saiki aku.. wis iso lali ro kenanganmu..
   Bm
tanpo kowe meneh.. tanpo tresnamu meneh..
    F#m        C#
aku kuat.. aku legowo..
                     F#m  F#m-E-F#m
kowe lungo karo wong liyo..

(Chorus)
D                         A
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
D                       A
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      C#
yen kelingan..
                        F#m
ucapan manismu.. marang awakku..

D                          A
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    C#
kelingan kowe pengen..
                    F#m
sehidup semati karo awakku..

(Int.) D A C# F#m
       D C#-Bm-A-G# G#-A-Bm-C# F#m..

(Chorus)
D                         A
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
D                       A
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      C#
yen kelingan..
                        F#m
ucapan manismu.. marang awakku..

D                          A
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    C#
kelingan kowe pengen..
                      F#m  E-F-F#m
sehidup semati.. karo awakku..
Lihat Semua :

SlemanReceh

Chord Kunci Gitar lainnya: