Kunci Gitar SlemanReceh - Dongaku Nggo Kowe



Capo di fret 4

 F      G            Em       Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Dm          G
senajan tresno iki tulus
     C
mung kanggo sliramu..

     F           G
mung cukup tak dongake
  Em          Am
mugo.. urip bahagia
     Dm      G          C
bebrayan.. karo seng liane..

(Intro) F G C..

 C              F        C
uwes cukup mung semene wae..
 C          F        G
ora usah perlu.. diteruske
     Em
kowe wes karo liane
        Am
mending aku sing ngalah..
    Dm            G        C
senajan aku wes nggerus atine..

  C           F         C
sepurane nduk aku nglarani..
  C           F           G
dudu maksutku arep ninggalne..
   Em                 Am
mergo kahanane.. kudu ninggalke kowe
      Dm       G        C
mergo kowe wes ono gantine..

(Chorus)
 F      G            Em       Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Dm          G
senajan tresno iki tulus
     C
mung kanggo sliramu..

     F           G
mung cukup tak dongake
  Em          Am
mugo.. urip bahagia
     Dm      G          C
bebrayan.. karo seng liane..

  C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo..
    C       F          G
tresno iki ora di restui..
    Em                Am
yen iki garise.. ora iso di peksakke
     Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
 F      G            Em       Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Dm          G
senajan tresno iki tulus
     C
mung kanggo sliramu..

     F           G
mung cukup tak dongake
  Em          Am
mugo.. urip bahagia
     Dm      G          C
bebrayan.. karo seng liane..

(Chorus)
 F      G            Em         Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
    Dm          G
senajan tresno iki tulus
     C
mung kanggo sliramu..

     F           G
mung cukup tak dongake
  Em          Am
mugo.. urip bahagia
     Dm      G          C
bebrayan.. karo seng liane..

  C        F          C
kudu sabar ikhlas nerimo..
    C       F          G
tresno iki ora di restui..
    Em                Am
yen iki garise.. ora iso di peksakke
     Dm      G         C
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
 F      G            Em         Am
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
    Dm          G
senajan tresno iki tulus
     C
mung kanggo sliramu..

     F           G
mung cukup tak dongake
  Em          Am
mugo.. urip bahagia
     Dm      G          C
bebrayan.. karo seng liane..
  Dm         G          C   F G C
bebrayan.. karo seng liane..



SlemanReceh - Dongaku Nggo Kowe

 C      D            Bm       Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Am          D
senajan tresno iki tulus
     G
mung kanggo sliramu..

     C           D
mung cukup tak dongake
  Bm          Em
mugo.. urip bahagia
     Am      D          G
bebrayan.. karo seng liane..

(Intro) C D G..

 G              C        G
uwes cukup mung semene wae..
 G          C        D
ora usah perlu.. diteruske
     Bm
kowe wes karo liane
        Em
mending aku sing ngalah..
    Am            D        G
senajan aku wes nggerus atine..

  G           C         G
sepurane nduk aku nglarani..
  G           C           D
dudu maksutku arep ninggalne..
   Bm                 Em
mergo kahanane.. kudu ninggalke kowe
      Am       D        G
mergo kowe wes ono gantine..

(Chorus)
 C      D            Bm       Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Am          D
senajan tresno iki tulus
     G
mung kanggo sliramu..

     C           D
mung cukup tak dongake
  Bm          Em
mugo.. urip bahagia
     Am      D          G
bebrayan.. karo seng liane..

  G        C          G
kudu sabar ikhlas nerimo..
    G       C          D
tresno iki ora di restui..
    Bm                Em
yen iki garise.. ora iso di peksakke
     Am      D         G
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
 C      D            Bm       Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu
    Am          D
senajan tresno iki tulus
     G
mung kanggo sliramu..

     C           D
mung cukup tak dongake
  Bm          Em
mugo.. urip bahagia
     Am      D          G
bebrayan.. karo seng liane..

(Chorus)
 C      D            Bm         Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
    Am          D
senajan tresno iki tulus
     G
mung kanggo sliramu..

     C           D
mung cukup tak dongake
  Bm          Em
mugo.. urip bahagia
     Am      D          G
bebrayan.. karo seng liane..

  G        C          G
kudu sabar ikhlas nerimo..
    G       C          D
tresno iki ora di restui..
    Bm                Em
yen iki garise.. ora iso di peksakke
     Am      D         G
kowe lan aku cukup semene..

(Chorus)
 C      D            Bm         Em
iki pilihan ku.. ninggalke sliramu..
    Am          D
senajan tresno iki tulus
     G
mung kanggo sliramu..

     C           D
mung cukup tak dongake
  Bm          Em
mugo.. urip bahagia
     Am      D          G
bebrayan.. karo seng liane..
  Am         D          G   C D G
bebrayan.. karo seng liane..
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: