Kunci Gitar SlemanReceh - Ngampet Loro



(Intro) F G C  Dm E Am
        F  E

      Am                 Dm
wes suwe.. aku ngampet loro ati
      G                 C
pengenku.. kowe iso ngerteni
    F                   Dm
rasane.. ning njero ati iki
  E              Am    Dm E
kepengen biso nduweni..

         Am             Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       G                  C
opo pancen.. iki wes dadi dalane
       F                  Dm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
         E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
  F      G        C
nanging aku raiso ngungkapke..
   Dm               E
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  F         G            C
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  Dm                     E
sayang..ku mung kanggo kowe..

(Int.) F#m  C#  Bm C# F#m
       Am E F E..

         Am             Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       G                  C
opo pancen.. iki wes dadi dalane
       F                  Dm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
         E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
  F      G        C
nanging aku raiso ngungkapke..
   Dm               E
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  F         G            C
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  Dm                     E
sayang..ku mung kanggo kowe..

   F        G         C
yo mung.. siji dadi panyuwunku..
  Dm               E
mugo.. awakmu dadi jodoku..
   F     G         C
sampai kapan tetap ku tunggu..
  Dm    G      Am
jawaban kepastianmu..



SlemanReceh - Ngampet Loro

(Intro) D# F A#  Cm D Gm
        D#  D

      Gm                 Cm
wes suwe.. aku ngampet loro ati
      F                 A#
pengenku.. kowe iso ngerteni
    D#                  Cm
rasane.. ning njero ati iki
  D              Gm    Cm D
kepengen biso nduweni..

         Gm             Cm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       F                  A#
opo pancen.. iki wes dadi dalane
       D#                 Cm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
         D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
  D#     F        A#
nanging aku raiso ngungkapke..
   Cm               D
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  D#        F            A#
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  Cm                     D
sayang..ku mung kanggo kowe..

(Int.) Em  B  Am B Em
       Gm D D# D..

         Gm             Cm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       F                  A#
opo pancen.. iki wes dadi dalane
       D#                 Cm
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
         D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
  D#     F        A#
nanging aku raiso ngungkapke..
   Cm               D
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
  D#        F            A#
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
  Cm                     D
sayang..ku mung kanggo kowe..

   D#       F         A#
yo mung.. siji dadi panyuwunku..
  Cm               D
mugo.. awakmu dadi jodoku..
   D#    F         A#
sampai kapan tetap ku tunggu..
  Cm    F      Gm
jawaban kepastianmu..
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: