Kunci Gitar SlemanReceh - Udan Tangis



(Intro) F Em Dm C
        -G/B Am Em F Fm

  C
lewat tembang lagu..
       F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wis kadung jeru..
   F    Fm  C
mencinta...imu..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso..
  F     Fm     C     -G/B
sedih ning.. batinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi..
        G
nanging iki wes udan
        F   Fm C    -G/B
mergo tangi...sanku..

(Chorus)
Am               F
katresnan.. sing tak jaluk..
G                   C
 seko awakmu sing tetep ning atiku..
-G/B Am         F
 nanging opo.. iso aku..
G                 C
 hapus cerito loroku..

  Am            Em
perih.. ning atiku.. hoo..
F                     C
 yen kelingan janji manismu..
   Dm
ra nyono ra ngiro..
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F          G
tak cobo.. nglaleke..
               C
nanging ra ono gantine..

(Int.) F G C Am
       A Dm G C

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso..
  F     Fm     C
sedih ning.. batinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi..
        G
nanging iki wes udan
        F   Fm C
mergo tangi...sanku..

(Chorus)
Am               F
katresnan.. sing tak jaluk..
G                   C
 seko awakmu sing tetep ning atiku..
  Am           F
nanging opo.. iso aku..
G                 C
 hapus cerito loroku..

  Am            Em
perih.. ning atiku.. hoo..
F                     C
 yen kelingan janji manismu..
   Dm
ra nyono ra ngiro..
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F          G
tak cobo.. nglaleke..
               C
nanging ra ono gantine..

       F
yo wis cukup..
    G           C
semene.. maturnuwun..
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: