Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito



Capo di fret 2

(Intro) Dm E Am  Dm  E..

Am            Em
 ademe wengi iki..
F
 ngelingake kowe..
     C
sing tau nglarani..
   Dm
mbiyen pernah janji..
  Am
rabakal ngapusi
    F            E
loroku.. wes kepati-pati..

Am              Em
 maafmu wes ora tak tompo..
F                       C
 banyu moto wes ninggal cerito..
         Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
      Em         Am
saiki malah ngeliyo..
    F          E
rapopo.. aku lilo..

          Am
wes tak iklaske..
          Dm
wes ilang rasane..
      G              C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      E
wes lalekno wae..
        Am      G
kabeh kenangane..
 F      E                Am
aku..uuuu.. wes remuk atine..

(Chorus)
F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Bb  E..

Am              Em
 maafmu wes ora tak tompo..
F                       C
 banyu moto wes ninggal cerito..
         Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
      Em         Am
saiki malah ngeliyo..
    F          E
rapopo.. aku lilo..

          Am
wes tak iklaske..
          Dm
wes ilang rasane..
      G              C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      E
wes lalekno wae..
        Am      G
kabeh kenangane..
 F      E                Am
aku..uuuu.. wes remuk atine..

(Chorus)
F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe..

F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu..
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu..
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe..
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe..



SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito

(Intro) Em F# Bm  Em  F#..

Bm            F#m
 ademe wengi iki..
G
 ngelingake kowe..
     D
sing tau nglarani..
   Em
mbiyen pernah janji..
  Bm
rabakal ngapusi
    G            F#
loroku.. wes kepati-pati..

Bm              F#m
 maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
 banyu moto wes ninggal cerito..
         Em             A
mbiyen kowe sing tak percoyo
      F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
    G          F#
rapopo.. aku lilo..

          Bm
wes tak iklaske..
          Em
wes ilang rasane..
      A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      F#
wes lalekno wae..
        Bm      A
kabeh kenangane..
 G      F#               Bm
aku..uuuu.. wes remuk atine..

(Chorus)
G            A          D
 s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
 tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
 aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
 saiki bubrah sak kabehe..

(Int.) G  A  D A/C# Bm
       C  F#..

Bm              F#m
 maafmu wes ora tak tompo..
G                       D
 banyu moto wes ninggal cerito..
         Em             A
mbiyen kowe sing tak percoyo
      F#m        Bm
saiki malah ngeliyo..
    G          F#
rapopo.. aku lilo..

          Bm
wes tak iklaske..
          Em
wes ilang rasane..
      A              D
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      F#
wes lalekno wae..
        Bm      A
kabeh kenangane..
 G      F#               Bm
aku..uuuu.. wes remuk atine..

(Chorus)
G            A          D
 s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
 tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
 aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
 saiki bubrah sak kabehe..

G            A          D
 s'lamat tinggal masa lalu..
G           A         Bm
 tresnamu nggo aku palsu..
G     A           D    Bm
 aku iso mlaku tanpo kowe..
G      A            Bm
 saiki bubrah sak kabehe..
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: