Sleman Receh - Ketulo Chord Mudah

(Intro) C Am F G
        Em Am F G C..

C                    Am
duh Gusti.. opo salahku iki..
       F                C
pengen sambat.. wes ora kuat..
C                       Am
duh Gusti.. paringono kuat ati..
           F       G           C
sabar le nglakoni.. nompo loro iki..

(Chorus)
     F            G
cobo kowe.. dadi aku..
          C        G   Am
le ngrasakke.. sak kabehe..
     Dm                 G
roso loro.. nembus ning dodo..
         C   C7
ketulo tulo..

      F            G
ojo kowe.. nyepelekke..
       C        G   Am
rasane wong.. loro ati..
         F          G           C
wes tak ati-ati.. jebule mblenjani..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C C7

(Chorus)
     F            G
cobo kowe.. dadi aku..
          C        G   Am
le ngrasakke.. sak kabehe..
     Dm                 G
roso loro.. nembus ning dodo..
         C   C7
ketulo tulo..

      F            G
ojo kowe.. nyepelekke..
       C        G   Am
rasane wong.. loro ati..
         F          G           C
wes tak ati-ati.. jebule mblenjani..

        F             G
duh kangmas.. pandongaku..
         C    G     Am
kanggo kowe.. hooo oo..
       F              G
mugo kowe.. oleh gantine..
             C
sing ra nyepelekke..

Chord Ketulo