Kunci Gitar SlemanReceh - Wes Ra Kurang-Kurang



(Intro) C Am F G

    C                -G/B
tak terfikir ning aku..
      Am
bakal gawe loro ati..
    F                        G
nglarani kowe sing.. tak tresnani..
           C    G
ora bakal ilang..

C             Am
 saiki mung kari.. cerito..
  F
loro sing ning ati..
    G             C
ora bakal.. iso mari..

F        C
 rasane ati iki..
F                 G
 remuk nganti kepati-pati..

(Chorus)
         C      G/B
wis ra kurang-kurang
            Am
nggonku ngerteni kowe..
        F
saben wayah.. wayah
         G                      C   G
mung aku sing ngancani pas loro ati..

         C      G/B
wis ra kurang-kurang
           Am
nggonku merjuangke..
      F
esuk awan.. wengi..
            G
mung kanggo kowe
              C   G
sing tak tresnani..

       C    G/B
ngapuranen aku..
           Am
wis nggawe loro atimu..
     F
aku ora.. iso..
       G                  C  G
njogo atiku.. kanggo sliramu..

          C            G/B
getun sak jroning batinku..
           Am
wis nggawe loro atimu..
      F
opo kowe.. isih..
    G                 C  G
iso nompo.. tresnaku iki..

(Int.) Am F   G       C G/B Am F G..
           ho.. aaaa..

F        C
 rasane ati iki..
F                 G
 remuk nganti kepati-pati..

(Chorus)
         C      G/B
wis ra kurang-kurang
            Am
nggonku ngerteni kowe..
        F
saben wayah.. wayah
         G                      C   G
mung aku sing ngancani pas loro ati..

         C      G/B
wis ra kurang-kurang
           Am
nggonku merjuangke..
      F
esuk awan.. wengi..
            G
mung kanggo kowe
              C   G
sing tak tresnani..

       C    G/B
ngapuranen aku..
           Am
wis nggawe loro atimu..
     F
aku ora.. iso..
       G                  C  G
njogo atiku.. kanggo sliramu..

          C            G/B
getun sak jroning batinku..
           Am
wis nggawe loro atimu..
      F
opo kowe isih iso..
          G                 C   G
nompo tresnaku.. kanggo sliramu..

       Am             F
tegane atimu.. gawe loro ati..
G                 C
 tanpo biso ketulungan..

 F          G        Em Am
iki.. salah lan luputku..
       F                G      C
ngapuranen aku wis gawe loro atimu..

(Outro) F G C
Lihat Semua Chord SlemanReceh
Posted on : by
Related Chords: