Kunci Gitar Sleman Receh - Senenge Atiku Chord



Capo : fret 4

(Intro) F G Dm G...

C         F      G         C   -G/B
 kok koyo ngene.. seneng rasane..
Am         Dm    G          C
 disanding kowe.. ilang larane..
F          G      C -G/B         F
yen kenyataane.. aku wong ra..nduwe..
 Dm                G              C  G
opo.. kowe isoh nompo.. lahir batine..

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
      G                 C   G
ora gawe.. luntur tresnaku..

(Chorus)
    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu..
    G                   C
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  G                           C
besok awakdewe.. bareng selawase..

(Int.) F G C Am
       Dm G C G

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
      G                 C   G
ora gawe.. luntur tresnaku..

(Chorus)
    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu..
    G                   C
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  G                           C
besok awakdewe.. bareng selawase..

    C               F
senenge atiku wis kenal sliramu..
    G                   C
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  Am                 Dm
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  G                           C
besok awakdewe.. bareng selawase..
     G              Am
biso nompo.. opo anane..
       G
aku ro kowe.. (aku ro kowe..)
              C
biso nemu dalane..



Sleman Receh - Senenge Atiku

(Intro) A B F#m B...

E         A      B         E   -B/D#
 kok koyo ngene.. seneng rasane..
C#m        F#m   B          E
 disanding kowe.. ilang larane..
A          B      E -B/D#        A
yen kenyataane.. aku wong ra..nduwe..
 F#m               B              E  B
opo.. kowe isoh nompo.. lahir batine..

E            A
mas.. ojo gersulo..
 B            E
aku.. wes nerimo..
  C#m             F#m
luwih.. lan kurangmu..
      B                 E   B
ora gawe.. luntur tresnaku..

(Chorus)
    E               A
senenge atiku wis kenal sliramu..
    B                   E
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  C#m                F#m
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  B                           E
besok awakdewe.. bareng selawase..

(Int.) A B E C#m
       F#m B E B

E            A
mas.. ojo gersulo..
 B            E
aku.. wes nerimo..
  C#m             F#m
luwih.. lan kurangmu..
      B                 E   B
ora gawe.. luntur tresnaku..

(Chorus)
    E               A
senenge atiku wis kenal sliramu..
    B                   E
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  C#m                F#m
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  B                           E
besok awakdewe.. bareng selawase..

    E               A
senenge atiku wis kenal sliramu..
    B                   E
mungkin wis takdire.. ketemu ro kowe..
  C#m                F#m
mugi Gusti paring restu lan dalane..
  B                           E
besok awakdewe.. bareng selawase..
     B              C#m
biso nompo.. opo anane..
       B
aku ro kowe.. (aku ro kowe..)
              E
biso nemu dalane..

Chord Sleman Receh - Senenge Atiku

Lihat Semua :