Shepin Misa feat Arif Subagiyo - Bodho Mencintaimu Chord Mudah

(Intro) C CMaj7 C CMaj7
        F G C..

C  CMaj7 F       G         C
aku..     pingin kowe bertahan..
F       G          C     -Em  Am
 ngentekne wektu barengan ro aku..
     Dm         G
adu ati.. adu roso..
          C CMaj7 F G
njogo tresno..

C CMaj7 F          G      C
tu......lung ngertio keadaanku..
F    G            C   -Em   Am
 ora maksudku nglarani batinmu..
      Dm         G               C
isih ono.. ati liyo.. sing tak jogo..

Em                  Am
 ning lathi kowe ngomong ra nglarani..
F        G          C
 nanging kowe nglakoni..
Em              Am
 wenehono wektu maneh nggo aku..
F               G             C
 menentukan.. pilihan hatiku..

(Chorus)
           F                  G
aku uwis wegah.. aku wis menyerah..
             Em
aku bakal janji
                     Am
ora ngganggu hubunganmu..
          Dm           G
tak jaluk tatanen.. atimu..
              C   C7
jembarno sabarmu..

               F
gampang nggo kowe..
                 G
ra gampang nggo aku..
           Em                    Am
aku sing bodho.. pernah mencintaimu..
            Dm
aku pamit lungo..
         G                   C
pancen kowe.. jodhone wong liyo..

(Int.) C CMaj7 C CMaj7 F G
       C Bm Am..
       Am G F  G  C..

Em                  Am
 ning lathi kowe ngomong ra nglarani..
F        G          C
 nanging kowe nglakoni..
Em              Am
 wenehono wektu maneh nggo aku..
F               G             C
 menentukan.. pilihan hatiku..

(Chorus)
           F                  G
aku uwis wegah.. aku wis menyerah..
             Em
aku bakal janji
                     Am
ora ngganggu hubunganmu..
          Dm           G
tak jaluk tatanen.. atimu..
              C   C7
jembarno sabarmu..

               F
gampang nggo kowe..
                 G
ra gampang nggo aku..
           Em                    Am
aku sing bodho.. pernah mencintaimu..
            Dm
aku pamit lungo..
         G                   C
pancen kowe.. jodhone wong liyo..
            Dm
aku pamit lungo..
         G                   C
pancen kowe.. jodhone wong liyo..



Shepin Misa feat Arif Subagiyo - Bodho Mencintaimu

(Intro) F# F#Maj7 F# F#Maj7
        B C# F#..

F# F#Maj7 B       C#        F#
aku..      pingin kowe bertahan..
B       C#         F#    -A#m D#m
 ngentekne wektu barengan ro aku..
     G#m        C#
adu ati.. adu roso..
          F# F#Maj7 B C#
njogo tresno..

F# F#Maj7 B          C#     F#
tu........lung ngertio keadaanku..
B    C#           F#  -A#m  D#m
 ora maksudku nglarani batinmu..
      G#m        C#              F#
isih ono.. ati liyo.. sing tak jogo..

A#m                 D#m
 ning lathi kowe ngomong ra nglarani..
B        C#         F#
 nanging kowe nglakoni..
A#m             D#m
 wenehono wektu maneh nggo aku..
B               C#            F#
 menentukan.. pilihan hatiku..

(Chorus)
           B                  C#
aku uwis wegah.. aku wis menyerah..
             A#m
aku bakal janji
                     D#m
ora ngganggu hubunganmu..
          G#m          C#
tak jaluk tatanen.. atimu..
              F#  F#7
jembarno sabarmu..

               B
gampang nggo kowe..
                 C#
ra gampang nggo aku..
           A#m                   D#m
aku sing bodho.. pernah mencintaimu..
            G#m
aku pamit lungo..
         C#                  F#
pancen kowe.. jodhone wong liyo..

(Int.) F# F#Maj7 F# F#Maj7 B C#
       F# Fm D#m..
       D#m C# B  C#  F#..

A#m                 D#m
 ning lathi kowe ngomong ra nglarani..
B        C#         F#
 nanging kowe nglakoni..
A#m             D#m
 wenehono wektu maneh nggo aku..
B               C#            F#
 menentukan.. pilihan hatiku..

(Chorus)
           B                  C#
aku uwis wegah.. aku wis menyerah..
             A#m
aku bakal janji
                     D#m
ora ngganggu hubunganmu..
          G#m          C#
tak jaluk tatanen.. atimu..
              F#  F#7
jembarno sabarmu..

               B
gampang nggo kowe..
                 C#
ra gampang nggo aku..
           A#m                   D#m
aku sing bodho.. pernah mencintaimu..
            G#m
aku pamit lungo..
         C#                  F#
pancen kowe.. jodhone wong liyo..
            G#m
aku pamit lungo..
         C#                  F#
pancen kowe.. jodhone wong liyo..

Chord Bodho Mencintaimu