Kunci Gitar Shepin Misa - Gedang Klutuk



Capo di fret 3

Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan..
Dm
yen wes ra sayang
Dm
 mending ngomongo
     Am                E
kowe ora usah nggawe dolanan..

Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan
Dm
gek ndang ngomongo..
Dm
 hubungan di terusne
Am                     E
opo mandek neng tengah dalan..

(Intro) Am  G  Dm  Am E..

Am                       Dm
omong mu saiki ora kenek dipercoyo..
                   G
mencla mencle koyo wong plin plan
G                 E
 garai gawe mumet pikiran..

 Dm                            G
isuk dele sorene tempe moleh maleh..
          C                E
omongmu saiki.. kok kebangeten..

    Dm
wes ra kuat
                        G
karo polahmu mending ngalio
 G                       E
aku tak urep dewe neng kene..

(Chorus)
Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan..
Dm
yen wes ra sayang
Dm
 mending ngomongo
     Am                E
kowe ora usah nggawe dolanan..

Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan
Dm
gek ndang ngomongo..
Dm
 hubungan di terusne
Am                     E
opo mandek neng tengah dalan..

  F           G
putus.. opo terus..
  F           Am
putus.. opo terus..

(Int.) Am...
       Am  G  Dm  Am E..

Am                       Dm
omong mu saiki ora kenek dipercoyo..
                   G
mencla mencle koyo wong plin plan
G                 E
 garai gawe mumet pikiran..

 Dm                            G
isuk dele sorene tempe moleh maleh..
          C                E
omongmu saiki.. kok kebangeten..

    Dm
wes ra kuat
                        G
karo polahmu mending ngalio
 G                       E
aku tak urep dewe neng kene..

(Chorus)
Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan..
Dm
yen wes ra sayang
Dm
 mending ngomongo
     Am                E
kowe ora usah nggawe dolanan..

Am
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
G
rasane mesti enak tenan
Dm
gek ndang ngomongo..
Dm
 hubungan di terusne
Am                     E
opo mandek neng tengah dalan..

  F           G
putus.. opo terus..
  F           Am
putus.. opo terus..





Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan..
Fm
yen wes ra sayang
Fm
 mending ngomongo
     Cm                G
kowe ora usah nggawe dolanan..

Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan
Fm
gek ndang ngomongo..
Fm
 hubungan di terusne
Cm                     G
opo mandek neng tengah dalan..

(Intro) Cm  A#  Fm  Cm G..

Cm                       Fm
omong mu saiki ora kenek dipercoyo..
                   A#
mencla mencle koyo wong plin plan
A#                G
 garai gawe mumet pikiran..

 Fm                            A#
isuk dele sorene tempe moleh maleh..
          D#               G
omongmu saiki.. kok kebangeten..

    Fm
wes ra kuat
                        A#
karo polahmu mending ngalio
 A#                      G
aku tak urep dewe neng kene..

(Chorus)
Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan..
Fm
yen wes ra sayang
Fm
 mending ngomongo
     Cm                G
kowe ora usah nggawe dolanan..

Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan
Fm
gek ndang ngomongo..
Fm
 hubungan di terusne
Cm                     G
opo mandek neng tengah dalan..

  G#          A#
putus.. opo terus..
  G#          Cm
putus.. opo terus..

(Int.) Cm...
       Cm  A#  Fm  Cm G..

Cm                       Fm
omong mu saiki ora kenek dipercoyo..
                   A#
mencla mencle koyo wong plin plan
A#                G
 garai gawe mumet pikiran..

 Fm                            A#
isuk dele sorene tempe moleh maleh..
          D#               G
omongmu saiki.. kok kebangeten..

    Fm
wes ra kuat
                        A#
karo polahmu mending ngalio
 A#                      G
aku tak urep dewe neng kene..

(Chorus)
Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan..
Fm
yen wes ra sayang
Fm
 mending ngomongo
     Cm                G
kowe ora usah nggawe dolanan..

Cm
gedang klutuk.. dadi campuran rujak
A#
rasane mesti enak tenan
Fm
gek ndang ngomongo..
Fm
 hubungan di terusne
Cm                     G
opo mandek neng tengah dalan..

  G#          A#
putus.. opo terus..
  G#          Cm
putus.. opo terus..

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Gedang Klutuk

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :