Kunci Gitar Shepin Misa - Ojo Nangis



 Am
ojo nangis maneh
              Em
buseken banyu motomu..
         F
aku neng kene..
      G          C  E
tulus sayang awakmu..

 Am
ojo nangis maneh
          Em
eman eman manismu..
            F
eman eman ngguyumu
   G          C
simpenen gawe aku..

(Intro) Am  Em  F G C E
        Am  Em  F G C..

C
ojo di piker
                 Em
uwong seng tau nglarani ati
           F
aku neng kene..
      G           C
tulus gelem ngancani..

         Dm              G
ora usah susah, ora usah getun
        C               Am
loro atimu.. bakal tak obati
          Dm               G
siji janjiku.. bakal tak sayangi
         E
sampek mati..

(Chorus)
 Am
ojo nangis maneh
              Em
buseken banyu motomu..
         F
aku neng kene..
      G          C  E
tulus sayang awakmu..

 Am
ojo nangis maneh
          Em
eman eman manismu..
            F
eman eman ngguyumu
   G          C
simpenen gawe aku..

(Int.) Am... Am...
       Am  Em  F G C

C
ojo di piker
                 Em
uwong seng tau nglarani ati
           F
aku neng kene..
      G           C
tulus gelem ngancani..

         Dm              G
ora usah susah, ora usah getun
        C               Am
loro atimu.. bakal tak obati
          Dm               G
siji janjiku.. bakal tak sayangi
         E
sampek mati..

(Chorus)
 Am
ojo nangis maneh
              Em
buseken banyu motomu..
         F
aku neng kene..
      G          C  E
tulus sayang awakmu..

 Am
ojo nangis maneh
          Em
eman eman manismu..
            F
eman eman ngguyumu
   G          C
simpenen gawe aku..



Chord Shepin Misa - Ojo Nangis

 F#m
ojo nangis maneh
              C#m
buseken banyu motomu..
         D
aku neng kene..
      E          A  C#
tulus sayang awakmu..

 F#m
ojo nangis maneh
          C#m
eman eman manismu..
            D
eman eman ngguyumu
   E          A
simpenen gawe aku..

(Intro) F#m  C#m  D E A C#
        F#m  C#m  D E A..

A
ojo di piker
                 C#m
uwong seng tau nglarani ati
           D
aku neng kene..
      E           A
tulus gelem ngancani..

         Bm              E
ora usah susah, ora usah getun
        A               F#m
loro atimu.. bakal tak obati
          Bm               E
siji janjiku.. bakal tak sayangi
         C#
sampek mati..

(Chorus)
 F#m
ojo nangis maneh
              C#m
buseken banyu motomu..
         D
aku neng kene..
      E          A  C#
tulus sayang awakmu..

 F#m
ojo nangis maneh
          C#m
eman eman manismu..
            D
eman eman ngguyumu
   E          A
simpenen gawe aku..

(Int.) F#m... F#m...
       F#m  C#m  D E A

A
ojo di piker
                 C#m
uwong seng tau nglarani ati
           D
aku neng kene..
      E           A
tulus gelem ngancani..

         Bm              E
ora usah susah, ora usah getun
        A               F#m
loro atimu.. bakal tak obati
          Bm               E
siji janjiku.. bakal tak sayangi
         C#
sampek mati..

(Chorus)
 F#m
ojo nangis maneh
              C#m
buseken banyu motomu..
         D
aku neng kene..
      E          A  C#
tulus sayang awakmu..

 F#m
ojo nangis maneh
          C#m
eman eman manismu..
            D
eman eman ngguyumu
   E          A
simpenen gawe aku..

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Ojo Nangis

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :