Kunci Gitar Shepin Misa - Swara Asmara



(Intro) C  F C Dm  G..

C          Em      F        C
atis angin wengi.. sing tak roso..
Dm     G         C
nali..kane.. ra ono kowe..
F            G
eling manis esemme..
F         C
kangen swaramu..
F                G           C
swara asmara ing wengi kebak rindu..

(Intro) G F

C            Em    F    C
pesti tresno iki.. gawe loro..
Dm      G             C
tak a..koni aku sing njalari..
 F          G      F              C
njaluk pangapuro.. enggal ndang balio..
F                   G          C
ngronce tembang tresno swara asmara..

(Int.) F G C Am
       F Dm E

(Chorus)
Am      Em
sorote mbulan
         F        C
semburat mega ing tawang..
Am          Em     F          G
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Am       Em
lurung pojok desa
       F          C
ngilingke kabeh kenangan..
Am           Em
gambaran tresnomu
          F             C
nyrimpung jangkahing playuku..

(Int.) C F C Dm  G..

C            Em    F    C
pesti tresno iki.. gawe loro..
Dm      G             C
tak a..koni aku sing njalari..
 F          G      F              C
njaluk pangapuro.. enggal ndang balio..
F                   G          C
ngronce tembang tresno swara asmara..

(Int.) F G C Am
       F Dm E

(Chorus)
Am      Em
sorote mbulan
         F        C
semburat mega ing tawang..
Am          Em     F          G
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Am       Em
lurung pojok desa
       F          C
ngilingke kabeh kenangan..
Am           Em
gambaran tresnomu
          F             C    E
nyrimpung jangkahing playuku..

Am      Em
sorote mbulan
         F        C
semburat mega ing tawang..
Am          Em     F          G
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Am       Em
lurung pojok desa
       F          C
ngilingke kabeh kenangan..
Am           Em
gambaran tresnomu
          F             C
nyrimpung jangkahing playuku..
Am           Em
gambaran tresnomu
          F             C
nyrimpung jangkahing playuku..



Chord Shepin Misa - Swara Asmara

(Intro) A#  D# A# Cm  F..

A#         Dm      D#       A#
atis angin wengi.. sing tak roso..
Cm     F         A#
nali..kane.. ra ono kowe..
D#           F
eling manis esemme..
D#        A#
kangen swaramu..
D#               F           A#
swara asmara ing wengi kebak rindu..

(Intro) F D#

A#           Dm    D#   A#
pesti tresno iki.. gawe loro..
Cm      F             A#
tak a..koni aku sing njalari..
 D#         F      D#             A#
njaluk pangapuro.. enggal ndang balio..
D#                  F          A#
ngronce tembang tresno swara asmara..

(Int.) D# F A# Gm
       D# Cm D

(Chorus)
Gm      Dm
sorote mbulan
         D#       A#
semburat mega ing tawang..
Gm          Dm     D#         F
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Gm       Dm
lurung pojok desa
       D#         A#
ngilingke kabeh kenangan..
Gm           Dm
gambaran tresnomu
          D#            A#
nyrimpung jangkahing playuku..

(Int.) A# D# A# Cm  F..

A#           Dm    D#   A#
pesti tresno iki.. gawe loro..
Cm      F             A#
tak a..koni aku sing njalari..
 D#         F      D#             A#
njaluk pangapuro.. enggal ndang balio..
D#                  F          A#
ngronce tembang tresno swara asmara..

(Int.) D# F A# Gm
       D# Cm D

(Chorus)
Gm      Dm
sorote mbulan
         D#       A#
semburat mega ing tawang..
Gm          Dm     D#         F
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Gm       Dm
lurung pojok desa
       D#         A#
ngilingke kabeh kenangan..
Gm           Dm
gambaran tresnomu
          D#            A#   D
nyrimpung jangkahing playuku..

Gm      Dm
sorote mbulan
         D#       A#
semburat mega ing tawang..
Gm          Dm     D#         F
cahyane nggeguyu.. atiku kang tatu..

Gm       Dm
lurung pojok desa
       D#         A#
ngilingke kabeh kenangan..
Gm           Dm
gambaran tresnomu
          D#            A#
nyrimpung jangkahing playuku..
Gm           Dm
gambaran tresnomu
          D#            A#
nyrimpung jangkahing playuku..

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Swara Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :