Kunci Gitar Shepin Misa - Awu Awu



Capo di fret 4

(Intro) C Em F G
        C Em F G C

C
remuk ati iki..
      Dm
yen kelingan ning kowe..
G
sing tak tresnani..
       C
jebule malah ngapusi..

Em
jaremu mung aku..
      Am
sing ono ning atimu..
        D
ning nyatane..
              G
kowe mung awu awu..

C
tresno sing tak jogo..
      Dm
saiki wis ora guno..
G
kowe wis cidro..
         C
kepencut karo wong liyo..

Em
netes eluh iki..
     Am
gawe teles neng pipi..
        D
ning nyatane..
              G
kowe wis ra peduli..

(Chorus)
       C
manise janjimu..
        Em
manis koyo esemmu..
        F
neng buktine..
                G
rasane kok koyo peru..

      C
opo kurang sayang..
      Em
opo kurang tresno
     F
kowe wis ngilang..
                    G
ninggal brenyeh nek dodo..

Em
dimar kurung sing cemantol..
Am
ning njero ati..
       F          G           C
padangono.. atiku sing peteng iki..

(Int.) C Em F G
       C Em F G C

C
remuk ati iki..
      Dm
yen kelingan ning kowe..
G
sing tak tresnani..
       C
jebule malah ngapusi..

Em
jaremu mung aku..
      Am
sing ono ning atimu..
        D
ning nyatane..
              G
kowe mung awu awu..

C
tresno sing tak jogo..
      Dm
saiki wis ora guno..
G
kowe wis cidro..
         C
kepencut karo wong liyo..

Em
netes eluh iki..
     Am
gawe teles neng pipi..
        D
ning nyatane..
              G
kowe wis ra peduli..

(Chorus)
       C
manise janjimu..
        Em
manis koyo esemmu..
        F
neng buktine..
                G
rasane kok koyo peru..

      C
opo kurang sayang..
      Em
opo kurang tresno
     F
kowe wis ngilang..
                    G
ninggal brenyeh nek dodo..

       C
manise janjimu..
        Em
manis koyo esemmu..
        F
neng buktine..
                G
rasane kok koyo peru..

      C
opo kurang sayang..
      Em
opo kurang tresno
     F
kowe wis ngilang..
                    G
ninggal brenyeh nek dodo..

Em
dimar kurung sing cemantol..
Am
ning njero ati..
       F          G           C
padangono.. atiku sing peteng iki..
    F             G           C
padangono.. atiku sing peteng iki..



Shepin Misa - Awu Awu

(Intro) E G#m A B
        E G#m A B E

E
remuk ati iki..
      F#m
yen kelingan ning kowe..
B
sing tak tresnani..
       E
jebule malah ngapusi..

G#m
jaremu mung aku..
      C#m
sing ono ning atimu..
        F#
ning nyatane..
              B
kowe mung awu awu..

E
tresno sing tak jogo..
      F#m
saiki wis ora guno..
B
kowe wis cidro..
         E
kepencut karo wong liyo..

G#m
netes eluh iki..
     C#m
gawe teles neng pipi..
        F#
ning nyatane..
              B
kowe wis ra peduli..

(Chorus)
       E
manise janjimu..
        G#m
manis koyo esemmu..
        A
neng buktine..
                B
rasane kok koyo peru..

      E
opo kurang sayang..
      G#m
opo kurang tresno
     A
kowe wis ngilang..
                    B
ninggal brenyeh nek dodo..

G#m
dimar kurung sing cemantol..
C#m
ning njero ati..
       A          B           E
padangono.. atiku sing peteng iki..

(Int.) E G#m A B
       E G#m A B E

E
remuk ati iki..
      F#m
yen kelingan ning kowe..
B
sing tak tresnani..
       E
jebule malah ngapusi..

G#m
jaremu mung aku..
      C#m
sing ono ning atimu..
        F#
ning nyatane..
              B
kowe mung awu awu..

E
tresno sing tak jogo..
      F#m
saiki wis ora guno..
B
kowe wis cidro..
         E
kepencut karo wong liyo..

G#m
netes eluh iki..
     C#m
gawe teles neng pipi..
        F#
ning nyatane..
              B
kowe wis ra peduli..

(Chorus)
       E
manise janjimu..
        G#m
manis koyo esemmu..
        A
neng buktine..
                B
rasane kok koyo peru..

      E
opo kurang sayang..
      G#m
opo kurang tresno
     A
kowe wis ngilang..
                    B
ninggal brenyeh nek dodo..

       E
manise janjimu..
        G#m
manis koyo esemmu..
        A
neng buktine..
                B
rasane kok koyo peru..

      E
opo kurang sayang..
      G#m
opo kurang tresno
     A
kowe wis ngilang..
                    B
ninggal brenyeh nek dodo..

G#m
dimar kurung sing cemantol..
C#m
ning njero ati..
       A          B           E
padangono.. atiku sing peteng iki..
    A             B           E
padangono.. atiku sing peteng iki..

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Awu Awu

Lihat Semua :