Arif Subagiyo - Kabeh Salahku Chord Mudah

(Intro) C F G C -G/B
        Am Dm G C..

    C                F
kelingan.. karo janjimu..
  G                      C      -G/B
bakal urip bareng.. karo awakku..
   Am
mbiyen kowe teko
          Dm
sak iki kowe malah lungo
 G                          C
aku kok tinggal karo wong liyo..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C             -G/B
ora malah ngelio ati..
  Am             Dm
tapi ningopo aku kok sio sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
F         G         Em       Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Dm         G      C
tapi ati.. raiso di apusi..
 F         G          Em       Am
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Dm            G          C
loro seng tak rasakke ning atiku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C             -G/B
ora malah ngelio ati..
  Am             Dm
tapi ningopo aku kok sio sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
F         G         Em       Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Dm         G      C
tapi ati.. raiso di apusi..
 F         G          Em       Am
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Dm            G          C
loro seng tak rasakke ning atiku..

F         G         Em       Am
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Dm         G      C
tapi ati.. raiso di apusi..
 F         G          Em       Am
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Dm            G          C
loro seng tak rasakke ning atiku..

     F             G
kelingan karo janjimu..
  Em              Am
bakal urip bareng awakku 
  Dm             G             C
nanging kowe.. malah ninggal lungo..



Arif Subagiyo - Kabeh Salahku

(Intro) A# D# F A# -Am
        Gm Cm F A#..

    A#               D#
kelingan.. karo janjimu..
  F                      A#     -Am
bakal urip bareng.. karo awakku..
   Gm
mbiyen kowe teko
          Cm
sak iki kowe malah lungo
 F                          A#
aku kok tinggal karo wong liyo..

   A#               D#
pancen.. kabeh salahku..
         F
berharap engkau kembali
      A#            -Am
ora malah ngelio ati..
  Gm             Cm
tapi ningopo aku kok sio sio..
 F                       A#
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
D#        F         Dm       Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Cm         F      A#
tapi ati.. raiso di apusi..
 D#        F          Dm       Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Cm            F          A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

(Int.) D# F Dm Gm
       Cm F A#
       D# F Dm Gm
       Cm F A#..

   A#               D#
pancen.. kabeh salahku..
         F
berharap engkau kembali
      A#            -Am
ora malah ngelio ati..
  Gm             Cm
tapi ningopo aku kok sio sio..
 F                       A#
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

(Chorus)
D#        F         Dm       Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Cm         F      A#
tapi ati.. raiso di apusi..
 D#        F          Dm       Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Cm            F          A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

D#        F         Dm       Gm
wes tak cubo.. ngelalekke kenangan..
  Cm         F      A#
tapi ati.. raiso di apusi..
 D#        F          Dm       Gm
ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
     Cm            F          A#
loro seng tak rasakke ning atiku..

     D#            F
kelingan karo janjimu..
  Dm              Gm
bakal urip bareng awakku 
  Cm             F             A#
nanging kowe.. malah ninggal lungo..

Chord Kabeh Salahku