Shepin Misa - Remuk Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) Em  A  D  Bm
        Em  A  D..
        Em  A  D A/C# Bm
        Em  F#  Bm..

Bm       A
yen.. pancene..
    G          D
wes ra ono tresno..
 Em          F#
ojo nggawe gawe..
       Bm
seakan kowe sek sayang..

Bm       A
yen.. pancene..
     G           D
kowe duwe wong liyo..
        Em
mending ngomongo
      F#       Bm
masio atiku loro..

(Chorus)
  Em      A
remuk.. kabeh..
 D               Bm   B
angenan seng tak karepno..
 Em          A
iso kumpul bebrayan
        D
nyawiji bareng awakmu..

 Em      A
ajur.. kabeh..
    D          Bm  B
tresnomu nglarani aku..
  Em          A
kurang opo sampek..
       D
kowe tego ninggal aku..

(Int.) Em  A  D  Bm B
       Em  F#  G  A..

Bm       A
yen.. pancene..
    G          D
wes ra ono tresno..
 Em          F#
ojo nggawe gawe..
       Bm
seakan kowe sek sayang..

Bm       A
yen.. pancene..
     G           D
kowe duwe wong liyo..
        Em
mending ngomongo
      F#       Bm
masio atiku loro..

(Chorus)
  Em      A
remuk.. kabeh..
 D               Bm   B
angenan seng tak karepno..
 Em          A
iso kumpul bebrayan
        D
nyawiji bareng awakmu..

 Em      A
ajur.. kabeh..
    D          Bm  B
tresnomu nglarani aku..
  Em          A
kurang opo sampek..
       D
kowe tego ninggal aku..

  Em      A
remuk.. kabeh..
 D               Bm   B
angenan seng tak karepno..
 Em          A
iso kumpul bebrayan
        D
nyawiji bareng awakmu..

 Em      A
ajur.. kabeh..
    D          Bm  B
tresnomu nglarani aku..
  Em          A
kurang opo sampek..
       D
kowe tego ninggal aku..
  Em          A
kurang opo sampek..
       D
kowe tego ninggal aku..

Chord Dasar

Capo : fret 4

(Intro) Dm  G  C  Am
        Dm  G  C..
        Dm  G  C G/B Am
        Dm  E  Am..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm          E
ojo nggawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo
      E       Am
masio atiku loro..

(Chorus)
  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..

(Int.) Dm  G  C  Am A
       Dm  E  F  G..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm          E
ojo nggawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo
      E       Am
masio atiku loro..

(Chorus)
  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..

  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..

Chord Remuk