Kunci Gitar Shepin Misa - Remuk



Capo di fret 4

(Intro) Dm  G  C  Am
        Dm  G  C..
        Dm  G  C G/B Am
        Dm  E  Am..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm          E
ojo nggawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo
      E       Am
masio atiku loro..

(Chorus)
  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..

(Int.) Dm  G  C  Am A
       Dm  E  F  G..

Am       G
yen.. pancene..
    F          C
wes ra ono tresno..
 Dm          E
ojo nggawe gawe..
       Am
seakan kowe sek sayang..

Am       G
yen.. pancene..
     F           C
kowe duwe wong liyo..
        Dm
mending ngomongo
      E       Am
masio atiku loro..

(Chorus)
  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..

  Dm      G
remuk.. kabeh..
 C               Am   A
angenan seng tak karepno..
 Dm          G
iso kumpul bebrayan
        C
nyawiji bareng awakmu..

 Dm      G
ajur.. kabeh..
    C          Am  A
tresnomu nglarani aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..
  Dm          G
kurang opo sampek..
       C
kowe tego ninggal aku..





(Intro) F#m  B  E  C#m
        F#m  B  E..
        F#m  B  E B/D# C#m
        F#m  G#  C#m..

C#m      B
yen.. pancene..
    A          E
wes ra ono tresno..
 F#m         G#
ojo nggawe gawe..
       C#m
seakan kowe sek sayang..

C#m      B
yen.. pancene..
     A           E
kowe duwe wong liyo..
        F#m
mending ngomongo
      G#      C#m
masio atiku loro..

(Chorus)
  F#m     B
remuk.. kabeh..
 E               C#m  C#
angenan seng tak karepno..
 F#m         B
iso kumpul bebrayan
        E
nyawiji bareng awakmu..

 F#m     B
ajur.. kabeh..
    E          C#m C#
tresnomu nglarani aku..
  F#m         B
kurang opo sampek..
       E
kowe tego ninggal aku..

(Int.) F#m  B  E  C#m C#
       F#m  G#  A  B..

C#m      B
yen.. pancene..
    A          E
wes ra ono tresno..
 F#m         G#
ojo nggawe gawe..
       C#m
seakan kowe sek sayang..

C#m      B
yen.. pancene..
     A           E
kowe duwe wong liyo..
        F#m
mending ngomongo
      G#      C#m
masio atiku loro..

(Chorus)
  F#m     B
remuk.. kabeh..
 E               C#m  C#
angenan seng tak karepno..
 F#m         B
iso kumpul bebrayan
        E
nyawiji bareng awakmu..

 F#m     B
ajur.. kabeh..
    E          C#m C#
tresnomu nglarani aku..
  F#m         B
kurang opo sampek..
       E
kowe tego ninggal aku..

  F#m     B
remuk.. kabeh..
 E               C#m  C#
angenan seng tak karepno..
 F#m         B
iso kumpul bebrayan
        E
nyawiji bareng awakmu..

 F#m     B
ajur.. kabeh..
    E          C#m C#
tresnomu nglarani aku..
  F#m         B
kurang opo sampek..
       E
kowe tego ninggal aku..
  F#m         B
kurang opo sampek..
       E
kowe tego ninggal aku..

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Remuk

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :