Kunci Gitar Shepin Misa - Ikhlas Nyawang



Capo di fret 3

(Intro) C  Am  G  C..
        Am  Dm  F G C..
        G F

      C                        Am
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     G                      C
lagi sedhelo kowe.. wes dolanan roso..
        Am
ngomong jare mung konco..
        Dm
aku wes percoyo..
      F           G           C
jebul kowe.. bali karo wong liyo..

(Intro) G F C..

      C                     Am
yakin pancen iki wes dadi dalane..
    G                           C
aku mung biso manut.. marang takdire..
      Am                       Dm
gedhe roso sayangku.. mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F              G
aku mung.. biso ndongake..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                        G
jo noleh mburi.. aku tak noto ati..

(Chorus)
    C
aku ra biso nompo
      G
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Am
pancen wes mbok niati..
    F                   G
aku lungo.. kowe mblenjani..

    C
tenane aku ra lilo
    G
rasane sih koyo ngimpi
  Am
kadung wes dikapakno
          F
mung siji welingku
    G             C
ojo nganti mbok baleni..

     F         G
mugo kowe ra lali..
     Em              Am
wes akeh sing mbok larani..
       F        G         C
elingo sayang.. karmamu menanti..

(Int.) C  Am  G  C..
       Am  Dm  F G C  G..

      C                     Am
yakin pancen iki wes dadi dalane..
    G                           C
aku mung biso manut.. marang takdire..
      Am                       Dm
gedhe roso sayangku.. mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F              G
aku mung.. biso ndongake..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                        G
jo noleh mburi.. aku tak noto ati..

(Chorus)
    C
aku ra biso nompo
      G
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Am
pancen wes mbok niati..
    F                   G
aku lungo.. kowe mblenjani..

    C
tenane aku ra lilo
    G
rasane sih koyo ngimpi
  Am
kadung wes dikapakno
          F
mung siji welingku
    G             C
ojo nganti mbok baleni..

     F         G
mugo kowe ra lali..
     Em              Am
wes akeh sing mbok larani..
       F        G         C
elingo sayang.. karmamu menanti..

    C
aku ra biso nompo
      G
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Am
pancen wes mbok niati..
    F                   G
aku lungo.. kowe mblenjani..

    C
tenane aku ra lilo
    G
rasane sih koyo ngimpi
  Am
kadung wes dikapakno
          F
mung siji welingku
    G             C
ojo nganti mbok baleni..

     F         G
mugo kowe ra lali..
     Em              Am
wes akeh sing mbok larani..
       F        G         C
elingo sayang.. karmamu menanti..
   F            G         C
elingo sayang.. karmamu menanti..

(Outro) G F Dm C



Shepin Misa - Ikhlas Nyawang

(Intro) D#  Cm  A#  D#..
        Cm  Fm  G# A# D#..
        A# G#

      D#                       Cm
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     A#                     D#
lagi sedhelo kowe.. wes dolanan roso..
        Cm
ngomong jare mung konco..
        Fm
aku wes percoyo..
      G#          A#          D#
jebul kowe.. bali karo wong liyo..

(Intro) A# G# D#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wes dadi dalane..
    A#                          D#
aku mung biso manut.. marang takdire..
      Cm                       Fm
gedhe roso sayangku.. mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#             A#
aku mung.. biso ndongake..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                       A#
jo noleh mburi.. aku tak noto ati..

(Chorus)
    D#
aku ra biso nompo
      A#
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Cm
pancen wes mbok niati..
    G#                  A#
aku lungo.. kowe mblenjani..

    D#
tenane aku ra lilo
    A#
rasane sih koyo ngimpi
  Cm
kadung wes dikapakno
          G#
mung siji welingku
    A#            D#
ojo nganti mbok baleni..

     G#        A#
mugo kowe ra lali..
     Gm              Cm
wes akeh sing mbok larani..
       G#       A#        D#
elingo sayang.. karmamu menanti..

(Int.) D#  Cm  A#  D#..
       Cm  Fm  G# A# D#  A#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wes dadi dalane..
    A#                          D#
aku mung biso manut.. marang takdire..
      Cm                       Fm
gedhe roso sayangku.. mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#             A#
aku mung.. biso ndongake..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                       A#
jo noleh mburi.. aku tak noto ati..

(Chorus)
    D#
aku ra biso nompo
      A#
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Cm
pancen wes mbok niati..
    G#                  A#
aku lungo.. kowe mblenjani..

    D#
tenane aku ra lilo
    A#
rasane sih koyo ngimpi
  Cm
kadung wes dikapakno
          G#
mung siji welingku
    A#            D#
ojo nganti mbok baleni..

     G#        A#
mugo kowe ra lali..
     Gm              Cm
wes akeh sing mbok larani..
       G#       A#        D#
elingo sayang.. karmamu menanti..

    D#
aku ra biso nompo
      A#
kabeh kandhamu kuwi cidro..
   Cm
pancen wes mbok niati..
    G#                  A#
aku lungo.. kowe mblenjani..

    D#
tenane aku ra lilo
    A#
rasane sih koyo ngimpi
  Cm
kadung wes dikapakno
          G#
mung siji welingku
    A#            D#
ojo nganti mbok baleni..

     G#        A#
mugo kowe ra lali..
     Gm              Cm
wes akeh sing mbok larani..
       G#       A#        D#
elingo sayang.. karmamu menanti..
   G#           A#        D#
elingo sayang.. karmamu menanti..

(Outro) A# G# Fm D#

Chord Shepin Misa

Chord Shepin Misa - Ikhlas Nyawang

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :