Kunci Gitar Pendhoza - Ulat Peteng


AutoScroll  

Capo di fret 1

(Intro) G D C D G

        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

        G
saben dolan karo koe
       D
stelmu rupo mbesengut
      C          D       G
opo duwe masalah ning ngomah
        G
tak takoni ra dijawab
       D
di guyoni malah nesu
       C           D     G
opo pancen genah due masalah..

       C                      G
ojo ngaca rupamu ning banyu butheg
          C                      D
ben rumangsa sliramu mung gawe bunek..

(Chorus)
        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

         G
koe kok mbingungke aku
      G
gawe aku serba keliru
     D
opo aku due salah
       D
omongo ora masalah
        C
yen kui mung mergo luwe
      D
ayo koe tak jajakke
        G
ameh njaluk opo wae
          G
yo wis mesti tak tukokke

(Interlude) G D C D G

        G
saiki piye karepe
            D
tak manut koe dalane
    C       
supaya iso bareng-bareng
        G  D
sak lawase..
           G
yen koe ngene (aku yo melu ngene)
           D
yen koe ngono (aku yo melu ngono)
                C          D    G
sing penting tentrem adem ayem uripe..

(Chorus)
        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..

        G
ayo ngguyu sing sumringah
      D
ojo gawe atimu susah
     C                     G  D
jelasno to karepmu ojo mecucu..
      G
ora tau iso ngguyu
      D
opo meneh mesem ro aku
       C
ulat peteng sak bendina
                G  D
kui sing tak tompo..
            G
sing tak tompo..
Lihat semua chord Pendhoza
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: