Kunci Gitar Selia Meida - Siji Saklawase (SiLas)



(Intro) F  G  Em G Am
        Dm G C

C                  F  -Em
 milih siji saklawase..
Dm                 G   -F
 ojo nggawe larane ati..
Em                 Dm        -Em
 gawe susah urip dadi bubrah..
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo..

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali..
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu..

(Chorus)
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske..
        Dm
mending aku kelangan..
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

(Int.) Am F G C
       Am F Dm G C..

        C         F
milih siji saklawase..
Dm                 G
 ojo nggawe larane ati..
Em                 Dm
 gawe susah urip dadi bubrah..
F       G           C
 gawe seneng urip dadi mulyo..

Dm          G
mlaku seng ati ati
 Em          Am
ojo nganti lali..
    Dm                   G
tresnoku siji kanggo awakmu..

(Chorus)
      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske..
        Dm
mending aku kelangan..
    F               G         C   G
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

      C          Em          Am     A
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      Dm                         G
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       Em             A
remuk atiku yen tak teruske..
        Dm
mending aku kelangan..
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

       Em             A
remuk atiku yen tak teruske..
        Dm
mending aku kelangan..
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku..
    F               G         C
tak lakoni seng wes dadi dalanku..
    F      G                    C
tak lakoni.. seng wes dadi dalanku..



Selia Meida - Siji Saklawase (SiLas)

(Intro) E  F#  D#m F# G#m
        C#m F# B

B                  E  -D#m
 milih siji saklawase..
C#m                F#  -E
 ojo nggawe larane ati..
D#m                C#m       -D#m
 gawe susah urip dadi bubrah..
E       F#          B
 gawe seneng urip dadi mulyo..

C#m         F#
mlaku seng ati ati
 D#m         G#m
ojo nganti lali.. chordindonesia.com
    C#m                  F#
tresnoku siji kanggo awakmu..

(Chorus)
      B          D#m         G#m    G#
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      C#m                        F#
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       D#m            G#
remuk atiku yen tak teruske..
        C#m
mending aku kelangan..
    E               F#        B
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

(Int.) G#m E F# B
       G#m E C#m F# B..

        B         E
milih siji saklawase..
C#m                F#
 ojo nggawe larane ati..
D#m                C#m
 gawe susah urip dadi bubrah..
E       F#          B
 gawe seneng urip dadi mulyo..

C#m         F#
mlaku seng ati ati
 D#m         G#m
ojo nganti lali..
    C#m                  F#
tresnoku siji kanggo awakmu..

(Chorus)
      B          D#m         G#m    G#
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      C#m                        F#
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       D#m            G#
remuk atiku yen tak teruske..
        C#m
mending aku kelangan..
    E               F#        B   F#
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

      B          D#m         G#m    G#
opo koyo ngene caramu nglarakke ati..
      C#m                        F#
opo salahku nganti ngapusi neng mburiku..
       D#m            G#
remuk atiku yen tak teruske..
        C#m
mending aku kelangan..
    E               F#        B
tak lakoni seng wes dadi dalanku..

       D#m            G#
remuk atiku yen tak teruske..
        C#m
mending aku kelangan..
    E               F#        B
tak lakoni seng wes dadi dalanku..
    E               F#        B
tak lakoni seng wes dadi dalanku..
    E      F#                   B
tak lakoni.. seng wes dadi dalanku..
Lihat Semua Chord Selia Meida
Posted on : by
Related Chords: