Kunci Gitar Pendhoza - Menyambut Lebaran



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        F G C..

C         Em          Am
bulan ramadhan uwis teko
        F      G        C
wis kewajibane nindakke poso
     Dm        Em       Am
kudu iso nahan hawa lan nafsu
        F            G           C
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

C        Em         Am
ayo podo golek ganjaran
            F     G        C
mangkat tarawih karo tadarusan
    F        G
ojo lali zakate
         Em      Am
kuwi wis kewajibane
          F        G          C
sing do lali ayo podo di elingke..

         F           G
tetep kerjo senajane poso
      Em           Am
dilereni tumindak olo
       F           G           C  E
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
Am        G         F           C
alhamdulillah diparingi umur panjang
 F           G              C
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  Am           G      F         C
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      F          G         C
yen duwe salah mohon dimaafkan..

        C
wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
        G
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
        F                G        C     G
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           C
sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
          G
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
            F        G      C
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

         F           G
tetep kerjo senajane poso
      Em           Am
dilereni tumindak olo
       F           G           C  E
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
Am        G         F           C
alhamdulillah diparingi umur panjang
 F           G              C
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  Am           G      F         C
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      F          G         C   E
yen duwe salah mohon dimaafkan..

  Am      G         F           C
alhamdulillah diparingi umur panjang
 F           G              C
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  Am           G      F         C
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      F          G         C
yen duwe salah mohon dimaafkan..
      F          G         C
yen duwe salah mohon dimaafkan..



Pendhoza - Menyambut Lebaran

(Intro) A B G#m C#m
        A B E..

E         G#m         C#m
bulan ramadhan uwis teko
        A      B        E
wis kewajibane nindakke poso
     F#m       G#m      C#m
kudu iso nahan hawa lan nafsu
        A            B           E
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

E        G#m        C#m
ayo podo golek ganjaran
            A     B        E
mangkat tarawih karo tadarusan
    A        B
ojo lali zakate
         G#m     C#m
kuwi wis kewajibane
          A        B          E
sing do lali ayo podo di elingke..

         A           B
tetep kerjo senajane poso
      G#m          C#m
dilereni tumindak olo
       A           B           E  G#
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
C#m       B         A           E
alhamdulillah diparingi umur panjang
 A           B              E
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  C#m          B      A         E
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      A          B         E
yen duwe salah mohon dimaafkan..

        E
wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
        B
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
        A                B        E     B
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           E
sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
          B
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
            A        B      E
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

         A           B
tetep kerjo senajane poso
      G#m          C#m
dilereni tumindak olo
       A           B           E  G#
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
C#m       B         A           E
alhamdulillah diparingi umur panjang
 A           B              E
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  C#m          B      A         E
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      A          B         E   G#
yen duwe salah mohon dimaafkan..

  C#m     B         A           E
alhamdulillah diparingi umur panjang
 A           B              E
iso kumpul bareng ning dino lebaran
  C#m          B      A         E
podo nglebur dosa lan salam-salaman
      A          B         E
yen duwe salah mohon dimaafkan..
      A          B         E
yen duwe salah mohon dimaafkan..
Lihat Semua Chord Pendhoza
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: