Kunci Gitar Ndarboy Genk - Dino Katresnan



(Intro) C  F  Dm  G..

    C
opo wae sing tak karepke
      F
ngancani aku mrono mrene
       C         Am         Dm  -G
nganti kudanan wani ra mantolan..
     C
akeh sing nggoda sok-sok'an care
     F
kowe ra tau nganggo skincare
        Dm        G        C
nanging tresnoku ora bakal kecer..

F          Em       Am
percoyo.. aku iki setio..
    Dm
ora koyo criping telo
             Bb               G
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

(Chorus)
    C                     Dm
selamat hari berbahagia sayang..
E           Am
 tetep ning sandingku..
G           F     G
tekan ning anak putu..

       C                 Dm
tresno iki pancen opo anane..
E           Am     G
 masalah rindu lan berjuang
F    G    C
ben aku wae..

(Int.) F     Em  Dm    C
       hu..huu.. hu..huu..
       C-Dm-Em-F  Em  Dm  G

(Chorus)
    C                   Dm
selamat hari berbahagia sayang..
E           Am
 tetep ning sandingku..
G           F     G
tekan ning anak putu..

       C                 Dm
tresno iki pancen opo anane..
E           Am     G
 masalah rindu lan berjuang
F    G    C
ben aku wae..

G   C                   Dm
selamat hari berbahagia sayang..
E           Am
 tetep ning sandingku..
G           F     G
tekan ning anak putu..

       C                 Dm
tresno iki pancen opo anane..
E           Am     G
 masalah rindu lan berjuang
F    G    C
ben aku wae..

F          C           Dm
masalah rindu lan berjuang..
G       C
ben aku wae..



Ndarboy Genk - Dino Katresnan

Am saat Chorus bisa pakai:
Am/F# (mudahnya Am + jempol di F#)
atau pakai F#m

(Intro) G  C  Am  D..

    G
opo wae sing tak karepke
      C
ngancani aku mrono mrene
       G         Em         Am  -D
nganti kudanan wani ra mantolan..
     G
akeh sing nggoda sok-sok'an care
     C
kowe ra tau nganggo skincare
        Am        D        G
nanging tresnoku ora bakal kecer..

C          Bm       Em
percoyo.. aku iki setio..
    Am
ora koyo criping telo
             F                D
sing gampang remuk lan gawe kuciwo..

(Chorus)
    G                     Am
selamat hari berbahagia sayang..
B           Em
 tetep ning sandingku..
D           C     D
tekan ning anak putu..

       G                 Am
tresno iki pancen opo anane..
B           Em     D
 masalah rindu lan berjuang
C    D    G
ben aku wae..

(Int.) C     Bm  Am    G
       hu..huu.. hu..huu..
       G-Am-Bm-C  Bm  Am  D

(Chorus)
    G                   Am
selamat hari berbahagia sayang..
B           Em
 tetep ning sandingku..
D           C     D
tekan ning anak putu..

       G                 Am
tresno iki pancen opo anane..
B           Em     D
 masalah rindu lan berjuang
C    D    G
ben aku wae..

D   G                   Am
selamat hari berbahagia sayang..
B           Em
 tetep ning sandingku..
D           C     D
tekan ning anak putu..

       G                 Am
tresno iki pancen opo anane..
B           Em     D
 masalah rindu lan berjuang
C    D    G
ben aku wae..

C          G           Am
masalah rindu lan berjuang..
D       G
ben aku wae..
Lihat Semua :

Chord Ndarboy Genk - Dino Katresnan

Chord Kunci Gitar lainnya: