Kunci Gitar Baref KDI - Sing Tak Sayang



(Intro) G C D G C D..

G                    C
dek.. sing tak tresnani
    D                   G
senadyan.. kowe ora ngerti
G                  C
dek.. sing tak sayangi
      D                     G
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Em
tak simpen njero ati
      Bm
tak suwun marang gusti
     C             D 
mugi mugi.. diijabahi..

(Intro) G C D G

G                   C
dek.. sing tak pingini
     D                G
sliramu.. sabar ngenteni
G                 C
dek.. umpomo ra dadi
    D                     G
aku lilo.. ikhlas ngarep mburi

       Em
tak simpen njero ati
      Bm
tak suwun marang gusti
     C             D 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
G
dek sing tak sayang
    Em
aku isih berjuang
      Am
mantesne awak iki
        D
terus kowe tak jak rabi

          G
dek rungokno lagu iki
         Em
wis kowe cocok ning ati
           Am
sing tak yakin jodoh kui
    D             G
ora lali.. dalane bali..

(Int.) Em  Bm  C  G D
       Em  Bm  C  G D
       Em  Bm  C  D

G                    C
dek.. sing tak tresnani
    D                   G
senadyan.. kowe ora ngerti
G                  C
dek.. sing tak sayangi
      D                     G
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Em
tak simpen njero ati
      Bm
tak suwun marang gusti
     C             D 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
G
dek sing tak sayang
    Em
aku isih berjuang
      Am
mantesne awak iki
        D
terus kowe tak jak rabi

          G
dek rungokno lagu iki
         Em
wis kowe cocok ning ati
           Am
sing tak yakin jodoh kui
    D             G
ora lali.. dalane bali..

G
dek sing tak sayang
    Em
aku isih berjuang
      Am
mantesne awak iki
        D
terus kowe tak jak rabi

          G
dek rungokno lagu iki
         Em
wis kowe cocok ning ati
           Am
sing tak yakin jodoh kui
    D             G
ora lali.. dalane bali..
C D      G
  dalane bali..



Baref KDI - Sing Tak Sayang

(Intro) C F G C F G..

C                    F
dek.. sing tak tresnani
    G                   C
senadyan.. kowe ora ngerti
C                  F
dek.. sing tak sayangi
      G                     C
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi..

(Intro) C F G C

C                   F
dek.. sing tak pingini
     G                C
sliramu.. sabar ngenteni
C                 F
dek.. umpomo ra dadi
    G                     C
aku lilo.. ikhlas ngarep mburi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..

(Int.) Am  Em  F  C G
       Am  Em  F  C G
       Am  Em  F  G

C                    F
dek.. sing tak tresnani
    G                   C
senadyan.. kowe ora ngerti
C                  F
dek.. sing tak sayangi
      G                     C
jenengmu ning dongaku saben wengi

       Am
tak simpen njero ati
      Em
tak suwun marang gusti
     F             G 
mugi mugi.. diijabahi.. ho..ooo..

(Chorus)
C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..

C
dek sing tak sayang
    Am
aku isih berjuang
      Dm
mantesne awak iki
        G
terus kowe tak jak rabi

          C
dek rungokno lagu iki
         Am
wis kowe cocok ning ati
           Dm
sing tak yakin jodoh kui
    G             C
ora lali.. dalane bali..
F G      C
  dalane bali..
Lihat Semua Chord Baref KDI
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.