Kunci Gitar Dhe Baz - Sopo Sing Betah



🎸 chord D/F# kalo susah bisa pakai D saja & E/G# bisa pakai E.

G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
      D            C
kowe ora pernah ngalah..
     Bm    Em   Am        D
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
     D           C
ati ora pernah bungah..
   Bm     Em
mending pisah
   Am          D         G    D
timbang uripku samsoyo susah..

G   D/F#            Em    D
ora mung ping pisan pindo..
C     D        G  -E/G#
 kowe ngapusi aku..
Am    D        G
 ngecewakne atiku..

Am                Bm
 uwis ping bola bali..
  C        Am         D
kowe.. wes tak ngapurani..
Em              Bm
 nanging opo bukti
   C           Am       D
anggonmu nglarani tetep mbok baleni..

(Chorus)
G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
      D            C
kowe ora pernah ngalah..
     Bm    Em   Am        D
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
     D           C
ati ora pernah bungah..
   Bm     Em
mending pisah
   Am          D         G
timbang uripku samsoyo susah..

(Int.) G D/F# F E -E/G# Am  Cm  G..

Am                Bm
 uwis ping bola bali..
  C        Am         D
kowe.. wes tak ngapurani..
Em              Bm
 nanging opo bukti..
   C           Am        D
anggonmu nglarani tetep mbok baleni..

(Chorus)
G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
      D            C
kowe ora pernah ngalah..
     Bm    Em   Am        D
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

G    D/F#         Em
sopo wonge sing betah..
     D           C
ati ora pernah bungah..
   Bm     Em
mending pisah
   Am          D         G
timbang uripku samsoyo susah..

G    D/F#         F
sopo wonge sing betah..
      E            Am
kowe ora pernah ngalah..
     Bm    Em   Am        D
neng ngarepmu bener wae tetep salah..

G    D/F#         F
sopo wonge sing betah..
     E           Am
ati ora pernah bungah..
   Bm     Em
mending pisah
   Am          D         G  -D/F# Em
timbang uripku samsoyo susah..
   Am          D         G
timbang uripku samsoyo susah..

G   D/F#            Em    D
ora mung ping pisan pindo..
C     D        G
 kowe ngapusi aku..
Am    D        G
 ngecewakne atiku..
Lihat Semua Chord Dhe Baz
Posted on : by
Related Chords: