Kunci Gitar Arry Harmoko feat. Vica - Kudune Kowe Ngerteni Chord



(Intro) F G Em Am
        Dm Fm C

                F
sikapmu saiki bedo..
G                  C    G/B   Am
 omonganmu nggawe ati.. iki loro..
                 Dm
salahku sakjane opo..
G                  C  F C
 aku njaluk dijelasno..

                      F
wes cukup aku mendhem atiku..
G                  C    G/B   Am
 kudune kowe ngerteni.. sikapku..
                         Dm
senajan aku mung ngajeni awakmu..
 G                      C     F C
aku ra kuat ngadepi tingkahmu..

(Chorus)
         F
tegone kowe karo aku..
       G
nggawe remuk atiku..
       C
saktenane aku..
    G/B           Am
wes kadung sayang awakmu..
          Dm
cukup semene wae.. 
    E                     Am      A
cerito tresno iki.. ojo diteruske..

             Dm
tulung rungokno ceritoku..
      G
kabeh iki salahku..
       Em
saktenane aku ra pernah mblenjani
A
sumpah janjiku..
     Dm
percoyo aku..
     G                     C
ati iki mung kanggo sli..ramu..

(Int.) F G C -G/B Am..
       Dm E Am A..

(Chorus)
         Dm
tegone kowe karo aku..
       G           (G-Am-Bm-G)
nggawe remuk atiku..
       C
saktenane aku..
    G/B           Am
wes kadung sayang awakmu..
          Dm
cukup semene wae.. 
    E                     Am      A
cerito tresno iki.. ojo diteruske..

             Dm
tulung rungokno ceritoku..
      G
kabeh iki salahku..
       Em
saktenane aku ra pernah mblenjani
A
sumpah janjiku..
     Dm
percoyo aku..
     G                     C
ati iki mung kanggo sli..ramu..
Am          Dm
 aku bakal mbuktekke..
      G                           C
gedhe rosoku iki.. ora mung ono lathi..



Arry Harmoko feat. Vica - Kudune Kowe Ngerteni

(Intro) C D Bm Em
        Am Cm G

                C
sikapmu saiki bedo..
D                  G    D/F#  Em
 omonganmu nggawe ati.. iki loro..
                 Am
salahku sakjane opo..
D                  G  C G
 aku njaluk dijelasno..

                      C
wes cukup aku mendhem atiku..
D                  G    D/F#  Em
 kudune kowe ngerteni.. sikapku..
                         Am
senajan aku mung ngajeni awakmu..
 D                      G     C G
aku ra kuat ngadepi tingkahmu..

(Chorus)
         C
tegone kowe karo aku..
       D
nggawe remuk atiku..
       G
saktenane aku..
    D/F#          Em
wes kadung sayang awakmu..
          Am
cukup semene wae.. 
    B                     Em      E
cerito tresno iki.. ojo diteruske..

             Am
tulung rungokno ceritoku..
      D
kabeh iki salahku..
       Bm
saktenane aku ra pernah mblenjani
E
sumpah janjiku..
     Am
percoyo aku..
     D                     G
ati iki mung kanggo sli..ramu..

(Int.) C D G -D/F# Em..
       Am B Em E..

(Chorus)
         Am
tegone kowe karo aku..
       D           (D-Em-F#m-D)
nggawe remuk atiku..
       G
saktenane aku..
    D/F#          Em
wes kadung sayang awakmu..
          Am
cukup semene wae.. 
    B                     Em      E
cerito tresno iki.. ojo diteruske..

             Am
tulung rungokno ceritoku..
      D
kabeh iki salahku..
       Bm
saktenane aku ra pernah mblenjani
E
sumpah janjiku..
     Am
percoyo aku..
     D                     G
ati iki mung kanggo sli..ramu..
Em          Am
 aku bakal mbuktekke..
      D                           G
gedhe rosoku iki.. ora mung ono lathi..

Chord Arry Harmoko feat. Vica - Kudune Kowe Ngerteni

Lihat Semua :