Kunci Gitar Dhe Baz & Putri Kristya - Ngertenono



(Intro) G C G C Am  D..
        C D G..

    G                 Am
aku takut jatuh cinta lagi..
   D               G
mesti tibone loro ati..
Em        E         Am
nanging.. tekomu ngobati..
  C                 D
loro.. atiku sing wingi..

     G               Am
kowe ojo slalu salah tompo..
 D                      G
ojo mbok padakne wong liyo..
Em  E         Am
awakku iki pancen bedo..
     C                       D
sing penting.. aku tresno sliramu..

(Chorus)
G   Am Bm C                 D
ngerte-no-no.. raono wong liyo..
        -C     Bm
sing iso ngerteni..
          E
karepe atiku iki
               Am
mergo yo mung awakmu
              D
sing iso nambani..
             G 
tatu ning atiku..

G Am Bm C              D
sada-ro-no.. kowe juarane..
     -C        Bm
sing iso ngalahke..
               E
pilihanku sing liyane
            Am
mugo awak'e dewe
                C
biso langgeng selawase
D                G
nganti tekan sak matine..

(Intro) G-Am-Bm-C  D
        D-C-Am-Bm  E
        Am  C D G..

     G               Am
kowe ojo slalu salah tompo..
 D                      G
ojo mbok padakne wong liyo..
Em  E         Am
awakku iki pancen bedo..
     C                       D
sing penting.. aku tresno sliramu..

(Chorus)
        C                 D
ngertenono.. raono wong liyo..
        -C     Bm
sing iso ngerteni..
          E
karepe atiku iki
               Am
mergo yo mung awakmu..
              D
sing iso nambani..
             G   Dm
tatu ning atiku..

G     C              D
sadarono.. kowe juarane..
     -C     Bm
sing iso ngalahke..
               E
pilihanku sing liyane
            Am
mugo awak'e dewe
                D
biso langgeng selawase
                 G
nganti tekan sak matine..

        C                 D
ngertenono.. raono wong liyo..
             (aku wis ngerteni)
            -C Bm
sing iso ngerteni..
          E
karepe atiku iki
               Am
mergo yo mung awakmu..
              D
sing iso nambani..
             G        Dm
tatu ning atiku.. (uuuhu..)

G     C            D
sadarono.. kowe juarane..
     -C     Bm
sing iso ngalahke..
               E
pilihanku sing liyane
            Am
mugo awak'e dewe
                D
biso langgeng selawase
                 G
nganti tekan sak matine..

  E         Am
mugo awak'e dewe
                C
biso langgeng selawase..
D                 G
 nganti tekan sak matine..
Lihat Semua Chord Dhe Baz
Posted on : by
Related Chords: