Kunci Gitar Dhe Baz - Kangen Sliramu



(Intro) C Em Am A Dm  G
        Em E A  Dm  -Em Fm G

C         A         Dm
garing.. eluh moto iki..
     G                  C       C7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
F    G             Em         Am
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
   Dm           D         A#
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

C         A        Dm
kelu.. lambeku nakoni..
     G               C      C7
lungamu.. raono sing ngerti..
F        G        Em          Am
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    Dm          G       C    G
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      C     G/B           Am
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A     Dm                      G
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G    F     Em   E         A
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F       G                 C
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) C Em Am A Dm  G
       Em    E     A    Dm  -Em Fm G
       hu..uuhu..uuhuuu..

C         A        Dm
kelu.. lambeku nakoni..
     G               C      C7
lungamu.. raono sing ngerti..
F        G        Em          Am
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    Dm          G       C    G
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      C     G/B           Am
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A     Dm                      G
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G    F     Em   E         A
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F       G                 C    G#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
G#    C#    G#/C          A#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A#    D#m                     G#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G#   F#    Fm   F         A#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F#      G#              C#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
A#m D#m     G#         C#
     uripku sing sepi iki..



Dhe Baz - Kangen Sliramu

(Intro) F# A#m D#m D# G#m  C#
        A#m A# D#  G#m -A#m Bm C#

F#        D#        G#m
garing.. eluh moto iki..
     C#                 F#      F#7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
B    C#            A#m        D#m
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
   G#m          G#        E
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

F#        D#       G#m
kelu.. lambeku nakoni..
     C#              F#     F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
B        C#       A#m         D#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    G#m         C#      F#   C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      F#    C#/F          D#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#    G#m                     C#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#   B     A#m  A#        D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         B       C#                F#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) F# A#m D#m D# G#m  C#
       A#m   A#    D#   G#m -A#m Bm C#
       hu..uuhu..uuhuuu..

F#        D#       G#m
kelu.. lambeku nakoni..
     C#              F#     F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
B        C#       A#m         D#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    G#m         C#      F#   C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      F#    C#/F          D#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#    G#m                     C#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#   B     A#m  A#        D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         B       C#                F#   D
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
D     G     D/F#         Em
aku kangen.. kangen karo sliramu..
E     Am                      D
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
D    C     Bm   B         E
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         C       D               G
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
Em Am       D          G
     uripku sing sepi iki..
Lihat Semua Chord Dhe Baz
Posted on : by
Related Chords: