Kunci Gitar Dhe Baz - Iseh Dewe Chord



(Intro) C  F  Am G F..
        Dm G Fm C Fm C..

    C            G
yen kowe.. takon aku..
   Am      Em
ngopo aku iseh dewe..
   F             C
mergo sing neng atiku..
   Dm         G
yo mung ono kowe..

   C            G
ra gampang ngelalekke..
  Am         Em
kabeh kenangane dewe..
  F          C
butuh tenogo lan wektu..
Dm         G         C     -G
sampai.. semuanya berlalu..

Am           Em
mungkin kowe iso..
  F            C
golek penggantiku..
  Dm
nanging tak pastekne..
   F              G        C
raono tresno sing koyo tresnoku..

(Chorus)
                 F
kowe ojo ngomong tresno..
           G
yen akhire lungo..
            C
kowe ojo ngomong sayang..
Em         Am
yen akhire ngilang..
               Dm
tulung mesakno atiku..
                G
sing wes kadung jeru..
          C
nresnani awakmu..

Gm     C          F
 atiku wes kadung tresno..
               G
mung mbok gawe loro..
            C
atiku wes kadung sayang..
Em               Am
mung mbok anggep gampang..
             Dm
snajan atiku kelangan..
              G
tak nggo pengalaman..
            C
ben ojo terulang..

(Int.) F G E G#m-Am-Bm-Am G D..
       Dm  F  G..

Am           Em
mungkin kowe iso..
  F            C
golek penggantiku..
  Dm
nanging tak pastekne..
   F              G        C
raono tresno sing koyo tresnoku..

(Chorus)
                 F
kowe ojo ngomong tresno..
           G
yen akhire lungo..
            C
kowe ojo ngomong sayang..
Em         Am
yen akhire ngilang..
               Dm
tulung mesakno atiku..
                G
sing wes kadung jeru..
          C
nresnani awakmu..

      C          F
atiku wes kadung tresno..
               G
mung mbok gawe loro..
            C
atiku wes kadung sayang..
Em               Am
mung mbok anggep gampang..
             Dm
snajan atiku kelangan..
              G
tak nggo pengalaman..
            C     G Am
ben ojo terulang..

 G           Dm
snajan atiku kelangan..
              G
tak nggo pengalaman..
            C     Fm C
ben ojo terulang..

    C          G
yen kowe takon aku..
   Am      G
ngopo aku iseh dewe..



Dhe Baz - Iseh Dewe

(Intro) G  C  Em D C..
        Am D Cm G Cm G..

    G            D
yen kowe.. takon aku..
   Em      Bm
ngopo aku iseh dewe..
   C             G
mergo sing neng atiku..
   Am         D
yo mung ono kowe..

   G            D
ra gampang ngelalekke..
  Em         Bm
kabeh kenangane dewe..
  C          G
butuh tenogo lan wektu..
Am         D         G     -D
sampai.. semuanya berlalu..

Em           Bm
mungkin kowe iso..
  C            G
golek penggantiku..
  Am
nanging tak pastekne..
   C              D        G
raono tresno sing koyo tresnoku..

(Chorus)
                 C
kowe ojo ngomong tresno..
           D
yen akhire lungo..
            G
kowe ojo ngomong sayang..
Bm         Em
yen akhire ngilang..
               Am
tulung mesakno atiku..
                D
sing wes kadung jeru..
          G
nresnani awakmu..

Dm     G          C
 atiku wes kadung tresno..
               D
mung mbok gawe loro..
            G
atiku wes kadung sayang..
Bm               Em
mung mbok anggep gampang..
             Am
snajan atiku kelangan..
              D
tak nggo pengalaman..
            G
ben ojo terulang..

(Int.) C D B D#m-Em-F#m-Em D A..
       Am  C  D..

Em           Bm
mungkin kowe iso..
  C            G
golek penggantiku..
  Am
nanging tak pastekne..
   C              D        G
raono tresno sing koyo tresnoku..

(Chorus)
                 C
kowe ojo ngomong tresno..
           D
yen akhire lungo..
            G
kowe ojo ngomong sayang..
Bm         Em
yen akhire ngilang..
               Am
tulung mesakno atiku..
                D
sing wes kadung jeru..
          G
nresnani awakmu..

      G          C
atiku wes kadung tresno..
               D
mung mbok gawe loro..
            G
atiku wes kadung sayang..
Bm               Em
mung mbok anggep gampang..
             Am
snajan atiku kelangan..
              D
tak nggo pengalaman..
            G     D Em
ben ojo terulang..

 D           Am
snajan atiku kelangan..
              D
tak nggo pengalaman..
            G     Cm G
ben ojo terulang..

    G          D
yen kowe takon aku..
   Em      D
ngopo aku iseh dewe..

Chord Dhe Baz - Iseh Dewe

Lihat Semua :